duidelijk en snel

Overzichtelijke site en voor de prijzen hoef je het niet te laten. Bestelling op vrijdag en zaterdag de printer binnen. Weinig vertraging opgelopen met mijn werk.

Snelle en goede service!

Goede serieus mbt aankoop van producten. Wij hebben ook ons energiecontract bij coolblue. Ook daar zijn we tevreden over. We krijgen netjes elke maand een gebruikersoverzicht en tips om te besparen.

Altijd super blij met Coolblue

Ik vind Coolblue echt een leuk bedrijf. Ze helpen altijd fijn, de winkels zijn top met werknemers die enthousiast zijn en kennis hebben. Goede producten. Producten zijn makkelijk te vergelijken en er is veel informatie te vinden. Altijd weer blij met mijn keuze voor Coolblue. Ook als een product wat prijziger is bij Coolblue, bestel ik hem alsnog bij hun.

Prima bezorging!

Wij waren niet thuis toen ons pakketje werd bezorgd. De bezorger belde netjes om te vragen of het bij de buren afgegeven mocht worden. Service!

Topkwaliteit voor goede prijs

Zeer snel en netjes geleverd. Gelijk gebruiksklaar. Super!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Groot assortiment, redelijk geprijsd en snelle service

Overzichtelijke website met riante produktkeuzes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Humor, snel en goede levering. Tevreden!

Vriendelijk, snel en met humor correct geleverd. Wat wil je je nog meer:)?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snelle en goede bezorging

Ik heb nog nooit een niet werkend product van CoolBlue ontvangen. De bezorging is altijd goed en snel. Wanneer je vragen hebt over een product krijg je fantastische service.

Perfect produkt

Mooie tas die weer jaren mee kan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

adequate en prima service en gemak met betaling

duidelijke site om te kiezen, bestelling was zo gedaan berichten over het leveren was perfect, betalen ging ook zoals verwacht en service door de coolblue medewerkers was prima en netjes

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product en prijs uitstekend, bezorging waardeloos, Slecht.

Over het product, prijs en leveringssnelheid hebben we geen klachten. De bezorging ging niet goed, en er werd schade veroorzaakt. De bezorger zei:"sorry", en van Coolblue een tegoedbon van €20. Alsof dit de schade zou compenseren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg voor bekwame bezorgers.

Vriendelijke Klantenservice

Mijn vragen en problemen altijd snel opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Top!

Glimlach

Alles voor een glimlach, zeer terechte slogan; ik krijg altijd een glimlach van coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles klopt gewoon en komt altijd optijd aan

Ik heb bij coolblue genoeg dingen bestel en zij er altijd binnen 1 dag zonder schaden of iets en hun hebben genoeg keuze op hun site ik kijk altijd eerst op coolblue als ze het daar verkopen voordat ik het ergens anders bestel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen, nog even tel contact gehad, snel en duidelijk.

Eindelijk een webshop die gewoon de telefoon opneemt als je een vraag hebt.

Komt na wat ze beloven

Einde van de avond bestelling gedaan bij Coolblue vanwege de snelle levering. En inderdaad; een dag later mijn bestelling keurig op tijd geleverd. Netjes!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Op dit moment geen.

Levering

Correcte tijdsvak geven ze aan en komen ook die tijd leveren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Aflevering bij PostNL-punt is zwaar onder de maat.

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem andere transporteur

Makkelijk besteld en snel in huis

Mijn ervaringen met Coolblue zijn super goed! Grote voorraad en snel in huis. We hebben een aantal keren te maken gehad met een defect product, tot nu toe is dat iedere keer netjes opgelost door Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle en correcte levering

Letterlijk om 23:56u besteld (do) en vrijdag geleverd via PostNL. Prima compact verpakt (weinig lucht in verpakking). En prima product.

Ze bezorgen heel snel

Ze bezorgen zo snel dat ik bijna elk dag wiel wil kopen en de producten kosten heel weinig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ze doen alles heel goed

Kan niet beter.

Voor de eerste keer iets bij jullie besteld voor herhaling vatbaar. Geleverd precies zoals jullie vermelden , en een aardige bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

What you see is what you get

Bestelproces is duidelijk. Communicatie op het juiste moment. Verwachting wordt waar gemaakt.

Mooie tablet, scherp beeld

Tablet vervanging, wederom gekozen voor Samsung. Scherp beeld, nette prijs. Overzetten data gaat gemakkelijk met Samsung switch-app. Levering, zoals altijd snel.

slechte service

Sinds aankoop a 618,-€ op zaterdag 4 febr.2023 om 14.29 bezig om geretourneerde Etna inductiekooplaat om te ruilen of geldbedrag terug te krijgen. Na menig mailberichten( steeds door een andere medewerker) wordt er gereageerd. Op 9/3 reageert Kelsey Status onderzoek Goed nieuws! Het onderzoek is per 6.3.2023 afgerond en mijn collega's hebben ervoor gekozen om je te voorzien van een geldteruggave. Het aankoopbedrag zal binnen 1-5 werkdagen terug op de rekening gestort worden waarmee de bestelling toentertijd is betaald. Helaas op 20 mrt nog niets ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? beter bereikbaar

64 Weena

Rotterdam 3012 CN