Waanzinnig

Roger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niente

Snel geleverd.

Positieve ervaring. Zaten ook nog extra cupjes bij het koffieapparaat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

gewoon goed

nog geen slechte ervaring gehad

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Fijne winkel, aardig en behulpzaam personeel

Prettige webshop met duidelijke omschrijving van de artikelen die in hun bestand staan. Ook prettig dat ik kan kiezen of ik mijn bestelde artikelen kan laten bezorgen of zelf ga ophalen. Winkel ziet er overzichtelijk en verzorgd uit.

Netjes op tijd geleverd

Snelle en goede service

Bestellingen worden altijd supersnel geleverd, en waar het kan komen kleinere bestellingen met de fiets. Ik vind de site van coolblue heel gebruiksvriendelijk. Dat ze tweedekansjes aanbieden vind ik top

Toppie

Goede website Ruime keuze Snelle bezorging en vriendelijke bezorgers

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle geleverd met de fiets

Blij dat ik via Coolblue heb besteld, had iets dringend nodig en het was een erg nauwkeurige en snelle levering: Bestelling in de vroege middag geplaatst, goed op de hoogte gehouden wanneer het precies geleverd ging worden, en de volgende dag al voor het einde van de ochtend in huis. Ik kreeg een time window van 1u en ook nog eens een notificatie 15 min van tevoren dat de bezorger er zou zijn. Echt het voordeel dat ze een eigen bezorgers hebben. Het was dat ze net niet het tweede artikel hadden dat ik ook nog had willen hebben, anders had ik alles bij CB besteld want je krijgt dan ook nog eens setvoordeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou het verschil in het artikel met andere websites benadrukken; had het artikel bijna bol.com besteld omdat dat net iets goedkoper was, maar bleek dat er toch een klein verschil in het artikel zat (betere accu's; daar moet je maar net op letten en heeft eigenlijk niemand verstand van :) ). Je weet dat iedereen websites vergelijkt en voor de laagste prijs gaat, had ik dus ook gedaan totdat ik erachter kwam dat voor enkele euro's meer ik een veel beter artikel zou krijgen.

snel en milieubewust bezorgd.

De levering na de bestelling was zeer vlot. Het bezorgen ging met de moderne bakfiets. Hulde voor deze milieubewuste actie.

Kapotte wasmachine

Wasmachine kapot . Weer mee genomen en toen bij moeten betalen om de nieuwe in de ochtend geleverd te krijgen. Echt niet wat een zeer zeer slechte service. Ik koop nooit meer wat bij Coolblue. Na bijna een uur met de klantenservice gebeld te hebben . Geen sorry geen jammer maar gewoon bij betalen........

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bijbetalen voor foute levering niet doen

Ik ben ermee tevreden

Het usb is klein maar het doet zijn werk goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestel proces. En prima bezorgen van een mooi product

Excellent service and products

Good price, Delivery next day, good communication

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nothing

Goeie bezorging

Precies op tijd en alles goed neergezet.

Cool blue is hot gold

Gewoon in een woorde Super

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Top levering

Snel en precies op tijd zoals aangegeven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi op tijd geleverd en een goede verpakking

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goeie prijs en fijne service

Zoals het onderwerp het al zegt was alles tip top geregeld!

Geweldige service!

Oculus was de controller van kapot. Binnen de garantie. Maar kon niet meer gemaakt worden. En van Coolblue een hele nieuwe bril gehad. Enorm blij mee natuurlijk!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering , veel keus!

Zeer snelle levering , geen dhl , postnl of een andere koerier die een pakket achterlaat voor de deur. Meer zorgvuldigheid en zekerheid mbt bezorging van de producten. Veel keus en goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een topzaak met oog voor de klant

Wij hebben een koelkast gekocht bij Coolblue. Het bedrijf heeft een ruime keuze, maar niet onoverzichtelijk. Je kunt makkelijk en snel tot een keuze komen als je de filters goed gebruikt. Het bestelproces is makkelijk. Na de koop wordt je netjes op de hoogte gehouden van de komst van de chauffeur, deze belde ruim op tijd dat ze eraan kwamen. De mannen waren beleefd en vrolijk, zetten vrijwel moeiteloos de koelkast op zijn plaats zonder de indruk te wekken dat ze veel haast hadden. Ze gaven een korte, maar duidelijke uitleg over de do's en don'ts. Los van het proces hebben ze ook een leuke, frisse marketingstijl die ons niet het gevoel geeft dat we een nummer zijn, maar gewoon een mens met een productbehoefte. Al met al: een aanrader!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? OK, voor wat betreft de koelkasten misschien alle maten erbij zetten. Deze staan separaat in een productsheet, die je als PDF moet openen. Niet heel lastig, maar misschien iets praktischer om in de filters op te nemen. Wij zochten per definitie een wat minder diep apparaat en dat kostte net wat meer moeite.

fijn en snelle levering

snel bestel, nog sneller geleverd

Goede service aan huis!

Altijd service met een glimlach aan de deur, of in huis als er iets geplaatst of ingebouwd moet worden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantenservice, telefonisch/social media zou wat beter kunnen

Hoogwaardige producten. Snelle en goede service

Product opgehaald, snelle service. Meedenkend en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Met een glimlach wachtend op mijn aankoop!

Fijne, snelle service! Vriendelijke koeriers en makkelijk online shoppen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN