Snel, goedkoop, ruime keuze en thuisbezorgd

Als een wasmachine er plots mee ophoudt en de reparatie 500€ kost is het geen moeilijke keuze om bij CB snel een overzicht te krijgen en met de mogelijkheid om op details te vergelijken, snel een keuze te maken. De volgende dag konden we de was wegwerken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zeer snelle levering wil niks anders meer Geeft een heel goed vertrouwen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Eindelijk komt een winkel belofte na!!!

Zoals bellen op tijd geleverd en tweede kans ziet als nieuw uit.

Slechte ervarjng

Heel slechte service. Vriezer werd niet uitgepakt dus afval werd niet meegenomen. Wat voor een oudere een groot probleem is.Naar de klantenservice gebeld, wat heeél lang duurde. Afval wordt alsnog opgehaald. Produkt is wel prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De service aan huis

Altijd wat je verwacht

Snel netjes beleefd betaalbaar en betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Probeer zo milieu vriendelijk te werken, minder onnodige verpakkingen. Bvb

helaas de eerste keer dat ik iets bij jullie bestel gaat het mis

Bestelling 10 pakken coffepads en ik ontvang er 1. Na telefonisch overleg een foto opgestuurd met adresetiket. Tot op heden nog niets vernomen, maar dat zal door het weekend komen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nvt

Favoriete webshop voor elektronica!

Altijd snelle levering en goede klantenservice bij vragen/opmerkingen. Onlangs een tweedekans product gekocht en hoewel de doos er wat verouderd uit zag, was het apparaat, op wat krasjes e.d. na, als nieuw!

Heel goede

Snelle en goede service

Altijd vriendelijk en eerlijk

Sinds ik Coolblue heb leren kennen heb ik alleen maar fijne ervaringen gehad. Altijd vriendelijk personeel, zowel in de winkel als bij bezorging. Altijd eerlijk advies, ook als dat betekende dat ik iets niet zou kopen. Retourneren is nooit een probleem en tweede keus producten zijn een fijne toevoeging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets vaker een aanbieding zou fijn zijn.

Perfecte ervaringen.

Altijd is de service goed en als ik iets nodig heb, bestel ik graag bij coolbleu!

prima afgehandelde bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Schadevrij transport bij bezorging!

Bestelling en levering, was snel geregeld. Maar bij het afleveren, heeft de bezorger, de doos met de stof- en waterzuiger van Nilfisk, geschoven over de kunststof vloer van de entreehal, van ons wooncomplex, met als gevolg een krasspoor tot aan onze zij-ingang, die helaas niet weg te halen is. ZONDE!! Als het bestelde artikel te zwaar is om te tillen, waarom wordt er niet een transportkar gebruikt, om dit soort (onherstelbare) schades te voorkomen?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, lees het bovenstaande!

Hele snelle en goede service! Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snel en goede service

Als er een probleem is wordt je meteen goed geholpen. Daarnaast is de verzending altijd snel. Top site

Snel en vriendelijk

Bestellen was makkelijk, bezorging stipt op tijd en vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Was prima

Perfecte ophaalservice

Top personeel, erg behulpzaam met ophalen van product. Snel geholpen & duidelijke info. Screen protector vaardig op de telefoon gezet. Erg plezierig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het pakje is vlot bezorgd dat is een goeie en snelle service

Toppers!

waardeloze bezorgservice

Pakje zonder kennisgeving in kweekkas van achterburen gelegd en de bezorger heeft zelf getekend voor ontvangst, Heel onprofessioneel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? competente bezorgers aannemen

Uitstekende service

Goede kennis van zaken en goed advies gegeven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De screenprotectors zijn niet van goede kwaliteit. Ik heb de telefoon 2 dagen en niks bijzonders mee gedaan. Gewoon in mijn zak en gestopt en haalde de telefoon eruit. Daarna zaten er al meerdere barsten in. €24,99 in 2 dagen bescheming weg.

Snelle en goede service

Gisteren heel makkelijk online kunnen bestellen en vandaag in huis.

Gewoon geweldig

Altijd een sneller levering en hele goede service als er iets stuk is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

Tis goed zakendoen

Mooi verpakt, schadevrij !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede service

Ik ben na het bestellen goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, dit vond ik erg finn

Geweldige service

Snelle bezorging. Goede service. Vriendelijk