ok

prachtig gedaan, waarvoor dank.

Erg tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima service en snelle bezorging

Makkelijk en snel te bestellen, en prima terugkoppeling via mail. Vervolgens snelle bezorging per fiets.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte communicatie, stipte levering, nette bezorgers.

Ik had alleen geen tijd meer voor de confetti. Jammer.

Ze doen wat ze zeggen!

Gelijk de volgende dag in huis. Scherp geprijsd. Goed te vinden op de website. Ik ben fan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel bezorgd en goed product!

Doet wat is beloofd.

Super ervaring doet wat het beloofd , meer woorden zijn niet nodig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle afhandeling met vriendelijk personeel

Ik had een maxi-cosi besteld op zaterdag en kon hem zondag meteen ophalen in Eindhoven. Erg leuk en vriendelijk en gemotiveerd personeel in de winkel. Snelle afhandeling en goede prijzen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte en persoonlijke bezorging door vriendelijke mensen

Geeft tevredenheid en vertrouwen in het bedrijf dat ze aandacht hebben voor de mens als klant en personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijven letten op de menselijke maat in het bedrijf en niet alleen op vergroten van de winstmarge en groei = Rijnlandmodel

Goede snelle service

Duidelijke site, goede prijzen en een vriendelijke bezorgers!

Duidelijke instructies, snelle levering

Makkelijk te bestellen. Savonds besteld en de volgende dag geleverd, nette levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product de volgende dag al binnen en netjes afgeleverd

Goede snelle levering

Snel en goed

Goed en snelle levering

Het is een fijne site en je product word snel geleverd!

Vriendelijke jongens

Is op tijd geleverd hele vriendelijke jongens

Pełen profesjonalizm

Szybka i sparzenia dostaw w ciągu 2 dni od złożenia zamówienia

• Poleciłbyś nas? Tak
  • No

Goede snelle service

De wasmachine werd op de voor mij uitgekozen dag geleverd . Netjes vriendelijk en vakkundig .aangesloten . De oude werd ook meegenomen .Dus alles bij mekaar fijn geregeld .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Top service, snelle levering en altijd een glimlach

Wat ik ook bestel bij Coolblue het wordt altijd met een glimlach bezorgd. Het product is vrijwel altijd naar wens en als dat toch niet het geval is wordt je prima geholpen door de klantenservice. Al met al een top bedrijf!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, betrouwbaar en een goede prijs.

Fijne communicatie over het moment van levering en de glimlach komt gemeend over. Daarom gun ik het Coolblue. :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima apparaat met veel korting!

De gewenste smartphone kunnen kopen met veel korting d.m.v. aangeboden "2e kans" artikelen. Goed view de portemonnee en beter voor het milieu, dus win-win. Bezorging snel door een vriendelijke jongeman op de bakfiets :-) Erg fijn, dat berichtje 15 minuten voor levering!

Alles volgens verwachting

Zowel het product volgens beschrijving en levering volgens afgesproken tijdsvlak. Precieze informatievoorziening per e-mail met tijdige updates over de bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgtijden tussen 08:00 en 22:00 heb ik niet als erg praktisch ervaren

Coolbleu een van de beste internet winkels

Zeer goed leveringen altijd op tijd en zoals beschreven en als er wat is wordt het opgelost

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nooit geweten dat deze aankoop voor mij een dergelijk succes had. Ik ben er erg blij mee. Mijn kleindochter wees mij op dit apparaat. Het werkte direct en doet het zonder storingen en doet alles wat ik aan Google-nest vraag. Ik ben er heel erg blij mee. Groeten uit Deventer

Snel goed

Klokje voor mijn zoon besteld volgende dag binnen helemaal top

64 Weena

Rotterdam 3012 CN