Ik vind Coolblue echt een leuk bedrijf. Ze helpen altijd fijn, de winkels zijn top met werknemers die enthousiast zijn en kennis hebben. Goede producten. Producten zijn makkelijk te vergelijken en er is veel informatie te vinden. Altijd weer blij met mijn keuze voor Coolblue. Ook als een product wat prijziger is bij Coolblue, bestel ik hem alsnog bij hun.
Wij waren niet thuis toen ons pakketje werd bezorgd. De bezorger belde netjes om te vragen of het bij de buren afgegeven mocht worden. Service!
Zeer snel en netjes geleverd. Gelijk gebruiksklaar. Super!!
Overzichtelijke website met riante produktkeuzes.
Vriendelijk, snel en met humor correct geleverd. Wat wil je je nog meer:)?
Ik heb nog nooit een niet werkend product van CoolBlue ontvangen. De bezorging is altijd goed en snel. Wanneer je vragen hebt over een product krijg je fantastische service.
Mooie tas die weer jaren mee kan.
duidelijke site om te kiezen, bestelling was zo gedaan berichten over het leveren was perfect, betalen ging ook zoals verwacht en service door de coolblue medewerkers was prima en netjes
Over het product, prijs en leveringssnelheid hebben we geen klachten. De bezorging ging niet goed, en er werd schade veroorzaakt. De bezorger zei:"sorry", en van Coolblue een tegoedbon van €20. Alsof dit de schade zou compenseren.
Mijn vragen en problemen altijd snel opgelost.
Alles voor een glimlach, zeer terechte slogan; ik krijg altijd een glimlach van coolblue
Ik heb bij coolblue genoeg dingen bestel en zij er altijd binnen 1 dag zonder schaden of iets en hun hebben genoeg keuze op hun site ik kijk altijd eerst op coolblue als ze het daar verkopen voordat ik het ergens anders bestel
Eindelijk een webshop die gewoon de telefoon opneemt als je een vraag hebt.
Einde van de avond bestelling gedaan bij Coolblue vanwege de snelle levering. En inderdaad; een dag later mijn bestelling keurig op tijd geleverd. Netjes!
Correcte tijdsvak geven ze aan en komen ook die tijd leveren.
Kwalitatief Uitermate Teleurstellend.
Mijn ervaringen met Coolblue zijn super goed! Grote voorraad en snel in huis. We hebben een aantal keren te maken gehad met een defect product, tot nu toe is dat iedere keer netjes opgelost door Coolblue!
Letterlijk om 23:56u besteld (do) en vrijdag geleverd via PostNL. Prima compact verpakt (weinig lucht in verpakking). En prima product.
Ze bezorgen zo snel dat ik bijna elk dag wiel wil kopen en de producten kosten heel weinig
Voor de eerste keer iets bij jullie besteld voor herhaling vatbaar. Geleverd precies zoals jullie vermelden , en een aardige bezorger.
Bestelproces is duidelijk. Communicatie op het juiste moment. Verwachting wordt waar gemaakt.
Tablet vervanging, wederom gekozen voor Samsung. Scherp beeld, nette prijs. Overzetten data gaat gemakkelijk met Samsung switch-app. Levering, zoals altijd snel.
Sinds aankoop a 618,-€ op zaterdag 4 febr.2023 om 14.29 bezig om geretourneerde Etna inductiekooplaat om te ruilen of geldbedrag terug te krijgen. Na menig mailberichten( steeds door een andere medewerker) wordt er gereageerd. Op 9/3 reageert Kelsey Status onderzoek Goed nieuws! Het onderzoek is per 6.3.2023 afgerond en mijn collega's hebben ervoor gekozen om je te voorzien van een geldteruggave. Het aankoopbedrag zal binnen 1-5 werkdagen terug op de rekening gestort worden waarmee de bestelling toentertijd is betaald. Helaas op 20 mrt nog niets ontvangen.
In de avond besteld - dag later in huis. Keurig op tijd geleverd.
Zeer duidelijke productbeschrijving en voor een 'leek' op het gebied van computerspecificaties toch goed kunnen kijken naar wat voor ons van toepassing is. Na bestellen snelle levering aan huis. Wat wel opviel was dat alle producten geen 'om-doos' hadden, alleen een adressticker op de originele verpakkingsdoos. Wat ik vanuit 'millieu-oogpunt' heel goed vind maar aan de andere kant dacht 'bij de post weten ze nu exact wat er bij ons aan nieuwe producten te halen valt. Dat vond ik niet zo prettig. Toen ik er na een paar dagen achterkwam dat mijn bestelde desktop in de aanbieding was gegaan met een behoorlijk fors verschil in prijs is dit door Coolblue keurig teruggestort. Dat werd keurig opgelost maar dit houd dus wel in dat je goed op moet blijven letten.