Super! Snel geleverd.

Ik heb afgelopen week een jbl speaker gekocht bij cool blue. Ik heb om 23:00 besteld en hij was de volgende dag meteen in huis. Hij kwam zelfs binnen in een mooi doosje

Altijd een feestje

Als je wat besteld bij Coolblue weet je gewoon dat het snel en goed zal gaan. Bestellen gaat heel eenvoudig en intuïtief met keuze voor afleverpunten die je makkelijk kunt selecteren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nieuwe telefoon gekocht. Oude ingeruild en en gelijk werden alle gegevens en foto's e.d. overgezet. Top. Later een screenprotector laten plaatsen. 1 minpuntje. Voor het plaatsen van de screenprotector werd wel € 5 gevraagd. Maar goed, ik kan dit zelf niet beter. Toch een goede service gekregen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voor een dure screenprotector zou geen extra geld gevraagd moeten worden

Lekker snel, prima ervaring

Prima ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Game besteld,volgende dag in huis,prima.

Positief!

Niet altijd de beste prijs, maar snelle levering conform toezeggingen.. nooit problemen met leveringen, dus zeker aan te bevelen..

zeer goed

Bestelling wordt altijd netjes bezorgd

Goed zoals afgesproken!

De levering was netjes zoals afgesproken en over de drempel.

snelle, correcte, zorgvrije service

Aanschaf nieuwe koel-vriescombinatie. Eenvoudig besteld, netjes binnen het tijdvak geleverd en zorgvullig geinstalleerd en ingebouwd door de medewerkers. Zorgvrij, en klantvriendelijk zoals het hoort.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Planningsmoment ongelukkig, wordt via een email gedaan midden in de nacht. Zou prettig zijn op de avond ervoor, dan weet je hoe vroeg je de wekker moet zetten of nog lekker kan uitslapen ;-)

Defecte levering tweedekansje

In de omschrijving stond als nieuw met enkel een stukke doos. Blijkbaar hebben ze het niet goed gecontroleerd. Ik had een tussenstuk besteld voor de wasmachine en droger. Er miste een pootje met rubber en er waren duidelijk gebruikerssporen. Voor de prijs verwacht ik toch een intact en goed product. Teleurgesteld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Check de of de boel compleet is voor jullie het opsturen.

Snelle en goede levering

Nette vriendelijke bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Blij met de service en producten

Zie titel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en prima service

Eerste bestelling super snel in huis. Helaas zelf niet goed opgelet en verkeerde artikel besteld. Retour gemeld en binnen enkele dagen was het juiste artikel in huis en het verschil terug gestort op mijn rekening. Helemaal goed!

Onbereikbaar en bureaucratisch

Ooit was CoolBlue een klantgericht bedrijf, maar daar is helemaal niets meer van over. Product van meer dan 500 euro besteld en wordt incompleet geleverd. Enige dat je kunt doen is het retour formulier invullen. Dus half uur afbreken en inpakken en 22kg terug slepen naar het postkantoor. Telefonisch krijg je alleen maar te horen dat er meerdere wachtenden voor u zijn en er wordt nooit opgenomen. En er zijn geen andere manieren om contact op te nemen. Retouren verliep redelijk snel, maar bij het nieuw geleverde product ontbreekt weer een ander onderdeel. Verschrikkelijk slecht voor het milieu en mijn humeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je het telefonisch niet aankan, zorg dan dat je per mail bereikbaar bent.

Snelle levering, vriendelijk personeel

Wasmachine defect. Binnen een dag een werkende nieuwe machine.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestelling niet alleen snel geleverd, maar ook de berichten over de bezorging, zo attent. Het bezorgen met de (bak)fiets, heel apart en leuk! Top!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Samsung buds live besteld. Waren snel binnen, goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatum en tijd. Goede kwaliteit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vlotte levering en leuke aanbiedingen.

Mijn eerste bestelling is volgende dag bezorgd. Ben zeer tevreden. En blij met m'n aankoop.

Fijn vergelijken

Een fijne site, ik kon makkelijk telefoons met elkaar vergelijken en Coolblue heeft alle specificaties in makkelijke taal op de site staan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gezocht, gevonden, besteld en vlot geleverd.

Mooi product voor een goede prijs en bezorgd via post.nl op afgesproken moment en plaats. Gewoon top!

Slechte garantie op telefoons

Ik heb een Motorola telefoon gekocht en telkens na een week of 3 crashen er apps en soms de hele telefoon en na een paar keer is alles weg en moet ik een factory reset doen. Al 2x opgestuurd en de laatste keer in de stand waarbij de enige keuze factory reset is. Er is dus duidelijk te zien dat er iets niet goed is. Het antwoord: ze kunnen niet vinden wat er mis is dus ik krijg de telefoon weer terug.. Moet ik nu echt voor de 3e keer die telefoon weer gaan gebruiken en bij een crash weer opsturen..? Dit is zo vervelend..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als het probleem niet te vinden is betekent niet dat er geen probleem is.. Doe er iets aan.

Snelle levering en goede tweede keus.

Zoals altijd goed

Ik heb het goed ervaart

Na vergelijking met meer shops was coolblue het voordeligste . Wat bezorgen betreft is het tip top in orde gegaan en dat ben hier gewend .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes bezorgd en duidelijke communicatie over de te leveren tijd

Zie hierboven

Snel geleverd, nette klantenservice

Zeker aan te raden om spullen te bestellen via coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena