Snel, goedkoop en retour sturen kan altijd

Ze zijn meestal een van de goedkopere voor elektronica. Het wordt daarnaast altijd snel verstuurd. En bevalt het niet, retour sturen is gratis en de voorwaarden zijn super! Dus daarom mijn favoriete winkel :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik moest twee keer achter elkaar bestellen omdat de eerste bestelling een verkeerde keuze bleek te zijn. De bezorger moest daardoor de tweede dag door een enorme regenbui fietsen. Echter, zijn glimlach verdween niet van het gezicht! Verder vind ik de flexibiliteit mbt retourneren etc. en productkennis (tot in detail geholpen aan de telefoon bij vergelijken van soortgelijke producten) van Coolblue echt heel goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het zou mooi zijn als je ook via de bezorger producten kan omruilen ipv dat je ze op de post moet doen of bij een winkel moet ruilen

Top goed online advies

Heel prettig vergelijken, goede prijs en goede service met bezorgen etc!

Fantastische service

De jongens die de wasmachine hebben geïnstalleerd waren zeer vriendelijk en geven uitstekende informatie en tips. Ook hebben ze de wasmachine even laten draaien.....echt Top en ook de levering fantastisch!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

perfect

uiterst correcte afhandeling kan geen minpuntje verzinnen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Goede en snelle service

Blij met het product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dit is mijn eerste chromebook. Hiervoor heb ik altijd laptops gehad. Wat een top ervaring is dit! Snelle opstart, licht in gewicht, heel gemakkelijk te bedienen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, duidelijke korte uitleg, helemaal prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekend; van aankoop tot ophalen

Zou tot zijn als ik deze waardebon win, kan ik mijn Magic Mouse van Apple uitbreiden met een Magic Keyboard :-).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede website en snelle levering

Ruime keuze in producten en duidelijke website. Snelle levering. De producten zijn goed beschreven en je kan ze vergelijken met andere modellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Groot assortiment en snelle levering

Mijn keuze viel op een broodbakmachine. Er is een grote keuze uit apparaten welke goed beschreven zijn. Een eenvoudige bestelprocedure houdt je op de hoogte en zorgt ervoor dat binnen 24 uur de bestelling afgeleverd wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Zoals altijd top!

Inzichtelijke website, scherpe prijzen, supersnelle verzending en een geweldige klantenservice. Ik bestel altijd bij Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik moet nog kijken hoe het produkt bevalt

Het is goed afgeleverd, verder weet ik nog niets

Goed bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en complete service!

Bestelproces verliep vlot. Volgende ochtend werd zelfs vóór het verwachte tijdvak contact opgenomen en het apparaat geleverd. Tijdens aansluiten werd de wasdroger ernaast ook direct op waterafvoer aangesloten. Correcte bezorgers en afhandeling :)

De snelste

Bestelling binnen drie dagen geleverd. Goed te volgen wanneer je product wordt aangeboden. Prijzen zijn zeer schappelijk. Aanrader Groet Piet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website. Bestellen ging makkelijk. En zoals beloofd was het product de volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website en snelle duurzame bezorging

Duidelijke informatie op de website en aanbevelingen (Cool Blues Keuze). Bezorging per fiets door vriendelijke bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed afstelbaar op jouw planning.

Veel keuzes in levering, duidelijke site en een goed geleverd product. Al met al zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goede service, eerlijk advies en snelle levering

Coolblue is de go-to winkel als ik spullen koop of online bestel. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en verdiepen zich in jou en zoeken naar de beste oplossing. Ook de webshop is altijd prettig en doordat alle benodigde gegevens online staan is het makkelijk zoeken en de keuze maken voor hetgeen ik wil bestellen. Ga zo door Coolblue

Geweldig snel kwaliteit

Ik heb een jbl box besteld was keurig optijd bezorgd van mooie kwaliteit doos en coolblue heeft mij goed op de hoogte gehouden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Juiste product, op tijd bezorgd en geïnstalleerd

Vlekkeloos process van uitzoeken tot kopen en vervolgens bezorging en installatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik wilde lekbak onder wasmachine geplaatst hebben. Bezorgers hielpen hier keurig bij. Vervolgens ving ik gesprek op tussen bezorgers dat ze normaal adviseren geen lekbak te gebruiken. Gevraagd om lekbak weg te halen, wat wederom goed werd gedaan. Had alleen het advies ook graag ontvangen zonder dat ik het gesprek toevallig opving.

Goede service, snelle levering.

Goede service!

Mijn retourtegoed was nergens te vinden. Opgebeld en wed netjes te woord gestaan. Hoefde niets meer te doen, behalve het verschil bedrag betalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? In de app (iOS) was het tegoed wat ik nog had verdwenen, kon het ook nergens vinden. Zou handig zijn dat in de app te verbeteren.

De keren dat ik wat bij coolblue heb besteld, is het altijd compleet, snel en op tijd bezorgd. Ik heb geen klachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena