Mooie volautomatische koffiemachine van Siemens besteld. Goede aanbieding.s avonds besteld volgende ochtend al kunnen ophalen bij dichtstbijzijnde filiaal. Coolblue aanbiedingen zijn goede deals. Anders dan bij sommige veel duurdere concurrenten.
Bestellen gaat heel goed en overzichtelijk. De tijd van bestellen kun je zelf bepalen!! De bezorging ging echt heel goed. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de tijd van levering en daarna wordt je gebeld wanneer ze op de stoep staan.
1Altijd prima,verzorgd
Klantenservice was heel vriendelijk maar ik schoot er niet mee op; ik moest die voor mij te grote doos zelf naar de post brengen om te retourneren en op de vraag of ik hem niet mee kon geven aan de vervoerder wanneer een nieuwe geleverd zou worden kreeg ik als antwoord ja dat kan maar dan moet u de nieuwe eerst ook betalen uiteindelijk heb ik hem maar gehouden omdat het me te moeilijk is maar zult begrijpen dat ik niet blij ben; alles voor een glimlach-yeah right……
Hoi Erika, Onze excuses voor de verwarring en het ongemak. Je kreeg een stofzuiger geleverd die gebruikt lijkt en incompleet is. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gezien de situatie en het ongemak, willen wij je graag een ophaling bieden. Wij kunnen alleen niet meteen een nieuwe stofzuiger leveren. Die kunnen we pas versturen zodra deze bij ons binnen is. Mocht je willen dat wij de stofzuiger toch komen ophalen? Laat dan in een mail naar [email protected] weten op welke dag wij hier voor langs mogen komen. Hierbij kan je het beste verwijzen naar je retour met referentie 7929002. Met vriendelijke groet, Coolblue
Blij met de beschrijvingen en coolblue-keuze artikelen. Ik vindt het lastig om goede keuzes te maken en dat maakt het makkelijker voor mij. Daarom bestel ik toch het liefst bij coolblue
Zondag avond besteld maandag in huis moet niet gekker woorden..top bedrijf
Altijd verrast door jullie leuke teksten en service fantastisch!
De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Vaak beloofd, maar Coolblue doet het ook! Gewoon snelle en goede service.
Blij met snelle levering van nieuw koffiezetapparaat apparaat voldoet volledig aan de verwachtingen
zoals altijd
Duidelijke site snel bezorgd
een product werd niet geleverd op mijn adres na melding aan coolbleu een nazending van het bestelde product gedaan. Beloofde leveringsdatum wordt meestal nagekomen
Vlot gevonden op de website, heldere keuze kunnen maken, vlot bezorgd: kortom het kan niet beter.
Coolblue had de beste aanbieding voor de stofzuiger die ik wilde kopen. Snel verzonden.
kon het snel op halen
Goed bezig jullie. Graag tot de volgende keer weer
Binnen 10 minuten alle boord en tegens afgewogen en bestelling geplaatst. Vervolgens ongeveer 12 uur later staat debestelling op zijn plaats
Zeer snel geleverd, keurig verpakt en met de track & trace goed op de hoogte wanneer het akkertje bezorgd werd.
De bestelling is keurig en wordt snel geleverd!
Goed apparaat
De levering kwam wat te laat omdat er iets mis ging in de ochtend levering. De man die mijn bestelling kwam brengen verontschuldigde zich direct en was zeer vriendelijk. Ook al vond ik het jammer dat de levering te laat kwam en ik zat te wachten had de knul het helemaal goed gemaakt met zijn vrolijke verschijning!
Ik heb een tweedekans iPhone gekocht, en alles volgens beschrijving. Heel netjes. En ook snelle levering!
Het valt mij op dat de laatste tijd als ik ergens naar op zoek ben, het artikel wat ik graag wil hebben niet op voorraad is. Dit geldt niet voor 1 product maar meerdere. Vraag me af hoe dit komt?
Hoi Johanna, Wat balen dat de producten die jij wilt, niet op voorraad zijn. Graag gaan we na hoe dit kan! Kan je ons mailen via [email protected]? Als je ons dan laat weten in welke producten je interesse hebt en wilt weten wat de verwachtte levertijd is, dan zoeken we dit meteen voor je uit! Wist je dat je ook je mailadres kan invullen op de productpagina als het product niet op voorraad is? Je krijgt dan automatisch van ons bericht zodra het betreffende product weer leverbaar is! Hopelijk heb ik je genoeg geinformeerd. Wij wachten je mailtje eventueel verder af. Met vriendelijk groet, Coolblue
iPad en toebehoren naar wens