Verreweg de beste in de branche

De aanpak van Coolblue is anders dan ik gewend ben. Zeer klantvriendelijke en meedenkende medewerkers. Van eenvoudig en veilig een aankoop doen tot retourneren en repareren; ik heb het allemaal meegemaakt mij Coolblue. Zonder afspraak kan ik bij het willen retourneren van een product de winkel binnenlopen. Zonder afspraak kan ik de winkel binnenlopen om een product te repareren. Dit is bij Coolblue gewoon de standaard waar het bij andere bedrijven een best case scenario is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super, snel, betaalbaar geleverd!

Goede snelle afhandeling, zelfs toen er iets mis ging in het bestelproces is dat dezelfde dag nog opgelost

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke website, snelle bezorging.

Website overzichtelijk en bestelling snel geplaatst. Duidelijke informatie wanneer artikel geleverd wordt. Top service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden met mijn product!

Stelt nooit teleur

Makkelijke site, snelle bezorging en geweldige klantenservice.

doen wat is afgesproken

doen wat is afgesproken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? iets minder mail omtrent de levering zou ook al voldoende zijn

Altijd zeer op tijd en met goede tips voor bij je aankoop

Grote voorraad, duidelijke productinformatie en goede tips voor bij je product. Als je zelf weinig kennis hebt van een onderwerp dan vind je de benodigde informatie bij coolblue.

Correcte levering

Vriendelijke medewerkers. Waren een klein uurtje te vroeg. Was fijn geweest wanneer producten werden uitgepakt en verpakkingsmateriaal was meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Uitpakken producten en meenemen van verpakkingsmateriaal.

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verkeerde vriezer gekregen maar snel een oplossing gevonden

perfect

altijd komen de pakketjes aan en ik weet ok welke dag. Bij veel online websites zeggen ze dat ze binnen 1 week er zijn maar dat is nep. Gelukkig bij Coolblue niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Keurig verzorgd en uitgelegd

Nauwelijks wachttijd en prima geholpen

goede en snelle service

de bezorger gaf een duidelijke uitleg.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ik kan niks verzinnen

Altijd goed verzorgt!

Altijd zeer tevreden over Coolblue. Goede service, verzending en kwaliteit. Tevens de uitleg over bijvoorbeeld grafische kaarten of RAM geheugen wordt gewaardeerd. Ze proberen je echt zo goed mogelijk te informeren en te helpen. Dit zorgt ervoor dat je ook bereid bent net die paar euro meer te geven voor een product zelfs als het elders goedkoper is. Nogmaals, zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klein puntje dan, de reclame op tv: 'je laptop is onwijs traag, tijd voor een nieuwe dus'. Die slogan is natuurlijk niet waar. Ik heb zelf een bedrijf in ICT services. Een trage pc is gewoon te herstellen.

Snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding

Snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding

alles vlekkeloos verlopen

zoals boven omschreven

Heel te vreden

Telefoniste was heel vriendelijk. En heel duidelijk en goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

tweede kans maar niet verpakt zoals verwacht.

Een robot stofzuiger besteld als tweede kans van het merk roomba. Deze was verpakt niet in de originele doos, en zonder de accessoires als deze nieuw worden geleverd. Verder een prima stofzuiger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? coolblue laten controleren als iets wordt terug gestuurd

Super stofzuiger en super service gewoon doen zou ik zeggen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede prijs en snelle levering

gelukzalig toen ik de stofzuiger binnen kreeg!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nope

Makkelijk besteld vlot geleverd goed geïnformeerd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee top zo

Heel snel geleverd

Makkelijk wbt bestellen. Netjes verpakt geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk om te bestellen Vlot bezorgd en netjes op tijd Veel keus en een goeie service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

wat je ook doet, vermijd dit bedrijf

Ik heb een vreselijke ervaring gehad met Coolblue, ik raad jullie allemaal aan om niets bij Coolblue te bestellen omdat je dan zonder product en zonder geld zit, Ik heb de nieuwe Samsung S23 ultra besteld toen deze uitkwam en ik heb de telefoon niet ontvangen, nadat ik contact met ze had opgenomen zeiden ze dat ze me nog een pakket zouden sturen en na een dag zeiden ze dat ze me niets meer sturen omdat het pakket is aangekomen veilig, ook al is het niet bereikt.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Hele snelle levering. Fijne website en makkelijk netsled

64 Weena

Rotterdam 3012 CN