Is zeer positief

Altijd correct bij de aanvraag Bij de prijs Bij de bezorging En wat ook belangrijk is na de betaling ook correct Nooit slechte ervaringen mee gehad Dus in een woord SUPER Dank

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Zondag besteld,maandagmorgen in huis. duidelijk en op tijd, bericht van bezorgtijd.

Keurig afgeleverd

Jullie bieden niet de service voor 23:59 uur besteld de volgende dag geleverd. Zaterdagmiddag besteld 1e gelegenheid was dinsdag om te leveren. Dat is dus een minpuntje. Verder alles netjes gedaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven. Zet het niet bij alle producten als je het niet kan nakomen.

Duidelijke site, goede service en snelle levering

Goed en snel

Snelle levering, goede producten.

Prettig,snel en voordelig

Ik heb verschillende malen gebruikgemaakt. Via online aankopen maar vooral in uw filiaal in den Haag. Goede adviezen, snelle service (kon op wachte) zeer prettige en deskundige behandeling.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Instax tweedekans camera gekocht zag er als nieuw uit

Instax tweedekans camera gekocht zag er als nieuw uit. Heel blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden over de service en kwaliteit bij bestellingen.

Bij het bestellen van onze koelkast en wasmachine voor ons appartement konden wij gemakkelijk het juiste moment kiezen wanneer het geleverd zou worden. Vervolgens werden wij goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou aankomen omdat er updates werden gestuurd met daarbij een tijdvak van een uur. Ook de medewerkers van de bezorgdienst waren erg behulpzaam en gaven tips over het gebruik van de koelkast en de wasmachine. Al om al zeker blij met de producten maar voornamelijk met de instalatieservice van Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij het kiezen van een tijdvak bij onze bestelling moesten wij betalen voor een ochtendlevering. Echter omdat wij in het centrum van Nijmegenwonen is de ochtend het enige moment dat er gelost kan worden. Dit was wel jammer.

Geweldig bedrijf: levert het gekochte product af op de afgesproken tijd

Het geeft een goed gevoel als een bedrijf zijn afspraken nakomt. Dat doet Coolblue

Lekker snel

Super snelgeleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten, service en stipte bezorging.

Veel van ons witgoed, koffiemachines, laptop nu een prachtige koekenpan. Mooi product, gunstige prijs en stipt op tijd bezorgd.

Prettige en snelle service

Op tijd bezorgd. Oude apparaat meegenomen door de vriendelijke bezorgers.

Heldere informatie, snelle bezorging

Prima site en info over de producten. Snelle en vriendelijke bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tip om bezorger met confetti te ontvangen? Vind de bezorger dit echt leuk?

Zeer snelle levering

Ik heb mijn bestelling de volgende dag ontvangen op het afgesproken tijdstip. Ook zat het netjes verpakt en niet zoals sommige andere in een veel te grote doos.

helemaal top

goed snel betrouwbaar

Heel soepel

Hele snelle soepele levering, zeer blij met mijn beeldscherm. Het betrof een tweede kansje, maar ontving ik hem in een volledige nieuw status.

Delivery didn't try, had to pick-up 30kg package

The products are good, despite the packing being a bit shoddy. Did buy second hand so that's to be expected which is fine. However the delivery didn't call, use the buzzer or knock and now I had to walk 15 minutes off and pick-up a nearly 30kg package and then bring home. Not very cool

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Delivery was bad, could have called me at least to come down if delivery even came by.

Very good experience

I strongly recommend cool blue. Package quickly delivered

• Heb je nog tips of verbeterpunten? No

Super snel en goede kwaliteit

2e beeldscherm besteld. 's Middags besteld en de volgende dag geleverd. Snelle installatie mogelijk door duidelijke instructie, lees plug and plqy.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vertrouwd adres om te bestellen

Alleen maar goede ervaring met coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Blij mee!

Mijn collega's hebben de e-reader ook en hebben deze aanbevolen. Ik ben er erg blij mee. Gebruiksvriendelijk en de kleur is mooi. Ik heb nog wel een hoes gekocht, waardoor je hem makkelijker in de tas kan stoppen zonder dat deze beschadigd.

Super snelle levering

Snachts besteld en volgende dag al in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Blij verrast!

Ik heb een oude MacBook Air (2013) ingeruild bij de aankoop van een nieuwe. Dat leverde een mooie korting op! Naast het mooie voordeel levert het mij een goed gevoel op dat de laptop verantwoord wordt gerecycled en mijn huis is opgeruimder :-). De service in Haarlem was ook top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Doen wat ze beloven !

Een snelle en correcte levering, ook dankzij post.nl !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beste klantenservice en product zoals omschreven geen verassingen alles volgens afspraak. Super fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

64 Weena