Weer prima geregeld

Zoals ik andere keren makkelijk te keuze te maken op de site en de prijzen zijn goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snelle levering.

Maandagavond om 23:40u besteld. Dinsdag om 18:10u staat PostNL met het pakket voor de deur. Prima service!!!

Betrouwbare webshop

Alle bestellingen worden geleverd zoals beloofd, al jaren de meest betrouwbare webshop.

's avonds om 21 uur besteld, de volgende middag in huis

Prima - uitstekend

3 X50 van TP link gekocht en geschakeld achter de DX5401 van T mobile. Werkt perfect door heel het huis. Kunt genoeg instellingen aan eigen wensen aanpassen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd word. Super snel en vriendelijk.

Snel en duidelijk

Makkelijk en snel verzonden

Snelle levering!

Exacte tijdstip bezorgen een kwartier van te voren per sms. En levering op de fiets, ook prima! Bezorgd tot de voordeur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Prima tevreden

product als omschreven en snel geleverd.

Bestellen was eenvoudig, product omschrijving prima. Probleem was postnl. Pakketbezorger heeft niet aangebeld en geen niet thuis bericht achtergelaten. We zaten dus voor niets te wachten en uiteindelijk kon ik zelf, 75 jaar oud en net een zeer zware operatie achter de rug, met mijn pakket gaan lopen zeulen. Ben ik niet gewend van postnl!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima en goede info betreft bezorgmoment

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Volgens afspraak binnen 24 uur had ik de bestelling in huis.

Volgens afspraak had ik het bestelde bij Coolblue binnen 24 uur in huis. Het product werd keurig verpakt geleverd. Helaas moest ik verder rijden. Het Post Nl punt bij mij in de buurt kon ik niet aangeven tijdens de afronding van de bestelling. Raar maar waar. Volgens Post Nl bestaat dit Post.nl punt gewoon!!!!!!! bij mij in de buurt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij mij in de buurt was een post Nl punt verdwenen. Terwijl dit PostNl punt nog bestaat.

De weegschaal is naar mijn idee vrij accuraat. Schrok wel van mijn gewicht, en was hoger dan verwacht, maar ik ga er vanuit dat dit correct is (helaas). De weegschaal is makkelijk met een app te koppelen en je ziet duidelijk in 1x verschillende metingen zoals vetpercentage en spiermassa. Al denk ik niet dat het een zeer accurate meting is omdat er niet door de armen wordt gemeten, maar alleen door de benen (denk ik).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede info op website en accurate en vriendelijke bezorging

Correcte afwikkeling, vriendelijke en kundige bezorgers.

Snel en simpel

Krups Nespresso gekocht voor de eega. Binnen een dag geleverd en keurig op de hoogte gehouden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top webshop ervaring, van aankoop tot er na..

Beloofde service nagekomen..

Snelle levering! Prima product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue. Snel, prompt en correct!!!

Snel, prompt en correct!

Snelste service

Goed.

Levering prima verlopen, maar heb nog een vraag. Waarom werd mijn oude televisie niet mee retour genomen? Dit is toch verplicht? Vanwege lichamelijke beperkingen is het voor mij niet mogelijk toestel te verwijderen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product. Snelle levering. Goede communicatie via de e-mail.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede en snelle service

Mooie nette prijs voor deurbel en camera,s. Erg makkelijk kunnen bestellen en binnen 24 uur bezorgd. Toppie.

Geweldige site, topservice

Je wordt op een hele leuke manier bij je keuze door de website geloodst

Redder

Nadat mijn droger was overleden kwam coolblue de volgende ochtend al de nieuwe leveren die ik online had besteld. Duidelijke uitleg van de bezorgers en onwijs vriendelijk. Mega blij met mijn aankoop en de keuze van coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Standaard op de plek zetten

Super fijne service!!

Dit keer opnieuw iets besteld bij Coolblue. Fijne site, makkelijk bestellen. Vooral heel blij met de levering. Mijn staafmixer werd bezorgd met de fiets, hartstikke goed, maar ik was niet thuis. De bezorger belde me even op zodat we toch konden regelen dat hij het ergens achter kon laten, omdat er binnen heel korte tijd iemand thuis zou komen. Super fijn, voor mij en de bezorger! Extra service dus. Daarna nog even klantenservice gebeld omdat iets niet duidelijk was, en ook heel vriendelijk geholpen, opnieuw!

Snelle en goede service

Vriendelijk contact via de app. Tegemoetkoming bij euvel bezorging.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN