Goede service en vriendelijk personeel

Zeker een aanbeveling waard

Gewoon goed volgens afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Supersnelle levering en zeer bereidwillige en vriendelijke bezorgers.

De verpakking van de loopband was beschadigd. Er waren coolblue stickers overheen geplakt. Ik werd er door de bezorgers correct op gewezen, met bijbehorende adviezen. Het product was onbeschadigd, dus er was geen vervolg nodig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie spullen goede prijs snel geleverd in een grappige doos die je op je hoofd kan zetten

Vvv bon omzetten in coolblue tegoed is een eitje. Daarna je spullen bestellen en betalen gaat soepel. Werkt prima!

Fijn dat persoonlijke contact

De stofzuiger was stuk, en dan moet het hele apparaat terug met alle onderdelen, gelukkig mag je zelf bedenken hoe het verpakt moet worden. Daarna heel fijn contact met de klantenservice en tot een oplossing gekomen, repareren kon niet meer, maar wel vervangen. Met 3 klikken waren we er weer en binnen een mum van tijd een nieuwe stofzuiger, we hebben maar 3 dagen zonder gezeten.

Perfecte service

Snelle levering en een goed product . Prima website.

Goede ervaring bij bestellen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Komt belofte na

Vlot , duidelijk en komt belofte na. Vriendelijke bezorger op fiets.

Fijne website snelle levering

De website werkt fijn en is innovatief. Bestelde een powerbank, geen idee waar ik op moest letten maar door de duidelijke omschrijvingen en tips was ik hier snel achter.

Prima winkel en snelle verzending

Prima winkel en snelle verzending

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd snel, correct en duidelijk

In principe kijk ik, als ik iets online koop, als eerste bij Coolblue of zij het kunnen leveren. Altijd snelle levering, mocht iets toch niet bevallen dan geen gezeur over retouren, prijs marktconform, groot assortiment, "tweede kans producten" zijn leuk afgeprijsd en vaak hierdoor nog interessanter, goede service, voor een klein bedrag kan je zware apparatuur (bijv. wasmachine) laten installeren en nog veel meer. Kortom, te veel om op te noemen maar in 2 woorden: Gewoon goed!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

coolblue komt afspraak na op de dag dat het daar werd bezorgt was het pakketje daar ook daar kunnen veel mensen nog van leren topie.

Geweldig , snel ,accuraat

Zie hierboven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Makkelijk bestellen en snelle correcte levering

Bestellen en leveren zonder problemen. Zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijke medewerkers in de winkel

Helemaal top

Zeer prettig

3x leverdatum veranderd en heb nog steeds niets

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorgtijden nakomen

Keurig, op tijd en zoals verwacht

Het ruime assortiment was goed, de bestelling die ik heb gedaan ging eenvoudig, was keurig op het gekozen moment bij mij en ik ben super tevreden. Zou hier zeker weer bestellen.

Snelle levering, makkelijk bestellen

Snelle levering, makkelijk kiezen op de site.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Apparaat werkt uitstekend. Had eerst alle reviews gelezen..sommige mensen klagen over geluid, maar dat valt voor mij gelukkig erg mee. Snelle levering. Ben zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alle info wordt duidelijk in een mailtje naar je gestuurd en mooi optijd bezorgd en ook daar wordt je top mee op de hoogte gehoude

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik kreeg een verkeerd sms-bericht

Ik kreeg een verwarrende sms. Mijn pakketje zou ergens in Friesland klaar liggen, maar ik woon in Leiden. Mijn pakje lag overigens wel bij mij in de buurt.

Snel en efficiënt

Goeie aanbeveling van producten en snelle levering

beter op corona letten

Technisch bezien was de service goed, maar mijn vrouw heeft wel staande aan de service balie in Den Haag maandag 13 febr (of ev. zaterdag 11 febr toen we er ook waren) corona opgelopen. Ik had zelf in tegenstelling tot mijn vrouw een masker op, en heb niets gekregen. De besmetting kan natuurlijk door een andere klant veroorzaakt zijn, maar waarschijnlijker is dat dit door een van de balie medewerkers komt. Misschien was betrokkene zich niet bewust dat hij iets onder de leden had, maar u dient als werkgever in ieder geval erop toe te zien dat personeel, ook al hebben ze slechts lichte klachten, op zo'n moment niet werken en zich ziek melden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie hierboven

Super praktisch en snel.

Een paar dingen besteld met Coolblue, goed te vergelijken branden en prijzen. Ik vind het uitstekend dat ik mijn bestelling de volgende dag kan ophalen op een post nl punt.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN