Jammer van die ene euro
Het aanbod is prima, en de prijzen zijn scherp zonder jezelf in de vingers te snijden. Tenzij je die ene euro betaald voor levering de volgende dag 's avonds, maar die levering komt dan niet.
Je kan die op twee manieren zien, men betaald die euro voor avondlevering, of men betaald die euro omdat ze het zo snel mogelijk nodig hebben maar de volgende dag overdag niet thuis zijn.
Dan komt het, helaas bekende, mailtje dat Coolblue het niet op tijd heeft gered. Let wel, die komt in de ochtend, dat de avondlevering niet gaat lukken. Bij een ander groot bedrijf krijg je in de avond wat je diezelfde dag voor 12.00uur hebt besteld, maar in dit geval weten we in de ochtend al dat, wat gisteren is besteld, vanavond niet geleverd kan worden.
Dan is de vraag, betaalden we die euro voor zo snel mogelijk geleverd, dan is de volgende werkdag overdag misschien een optie. Maar Coolblue gaat er vanuit dat je die euro betaald hebt voor de avondlevering, dus het pakket schuift een volledige werkdag door naar de avond. Vanaf het moment van bestellen een kleine 48 uur tot levering, vanaf het moment dat je het mailtje krijgt dat ze het niet gaan redden een kleine 36 uur levertijd.
Is geen superlange levertijd, maar wel ver weg van 'vandaag besteld, morgen in huis'