Niet volgens afspraak bezorgd

Speciaal bij Cool Blue besteld omdat ik het dan de volgende dag, zondag, zou krijgen. Cool Blue kiest ervoor om de bezorging door een derde te laten uitvoeren. Post NL. Niet langs gewest maar een bericht dat ik niet thuis zou zijn geweest en het de volgende dag zelf op een afhaalpunt moest gaan ophalen. Zware tegenvaller. Ook al is het de bezorger, ik heb besteld bij Cool Blue, en daarmee zijn zij ook verantwoordelijk voor de bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dato een derde goede service levert.

GEWELDIG!!

Ik was al een aantal maanden op zoek naar een playstation 5, Cool blue heeft mij geholpen een ps5 binnen 1 dag geleverd te krijgen en dat voor een zeer scherpe prijs! Top winkel en een top service !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tot op heden niks ontvangen

Lastig om een review te schrijven. 3 dingen besteld, wordt in 2 dozen verstuurd. 1 doos is nog onbekend bij PostNL en de andere doos zou vrijdag bezorgd, toen zaterdag en inmiddels is het zondagavond... En nog niks! Voor nu kan ik alleen maar zeggen, slechte informatie service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie bovenstaande

Goed advies, uitstekende service!

Bij het plaatsen van mijn nieuwe televisie en soundbar gaven de monteurs uitstekend advies over hoe en waar de tv opgehangen moest worden. Ze werkten snel en efficiënt en hebben een mooi resultaat achtergelaten. Het hele gezin kijkt nu met veel plezier naar series en films!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

Zeer goed zou het zo aanbevelen.

betrouwbaar

Doen wat ze zeggen en als iets niet goed gegaan is, wordt het gewoon opgelost. Klinkt eigenlijk zo simpel.....

Zeer snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Die zijn niet nodig is perfect allemaal

Geweldige en snelle service

Wat een geweldige service van Coolblue. En ze hebben eigenlijk altijd alles wel op voorraad, van wat ik nodig heb. Met duidelijke informatie over de producten en over bijpassende producten, weet ik altijd zeker dat ik iets koop dat van kwaliteit is en dat doet wat het moet doen. Niet tevreden? Ze nemen zelfs producten terug die half in elkaar zijn gezet

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Probeer nóg meer met de fiets te bezorgen

Teleurgesteld

Telefoon besteld die vervolgens niet is aangekomen. ‘bij postNL is het pakket beschadigd waardoor hij terug wordt gestuurd naar coolblue’. Zit nu zonder telefoon want moet eerst nog weer wachten tot ik mn geld terug krijg. Vanuit coolblue ook geen mail oid ontvangen met informatie er over… Wordt ook niet gereageerd op mails

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Communiceren en geld snel terugstorten

Meer informatie van tweede kans producten

Had een tweede kans product gekozen. Graag meer info over de gebreken. Zodat beter kan inschatten wat je koopt. Miste namelijk een afstandsbediening en een schroefje.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer info van tweede kans producten

Zeer slechte service van PostNL.

Coolblue kan hier niets aan doen maar PostNL des te meer. Bezorging al 2x uitgesteld. Ik hoop dat ik maandag alsnog mij bestelling kan ontvangen.

Snel en vriendelijk

Mooie winkel lekker ruim en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service en snelheid waarmee geleverd wordt

Na snelle levering van het product had ik een vraag over een gekoppelde actie. De vraag telefonisch gesteld in het weekend bij de klantenservice en werd meteen door een vriendelijke en kundige medewerkster beantwoord en voor mij opgelost.

Snelle en goede levering

Gemakkelijk op de site producten kunnen vergelijken. Coolblue doet ook graag aanbevelingen wat voor mensen met keuze stress de keuze iets makkelijker maakt. Verder is de verzending snel en de doos om het product heeft de juiste grootte zodat er niet onnodig ruimte wordt verspilt. Vervolgens is onze kat ook nog erg blij met de doos en vooral met de strip die het open maken van de doos vereenvoudigd. Het is net een slang!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Incomplete bestelling, slechte afhandeling, incompetente medewerker.

Nespresso machine besteld inclusief 100 koffie cups. De Cups waren een actie artikel. ( 100 voor € 15,-) Volgende dag werd de Nespresso machine keurig geleverd, prima apparaat, vlot geleverd. Echter de bestelde en betaalde Cups zijn niet bezorgd. Klantenservice gebeld. Korte samenvatting van gesprek: Medewerker die ons tot 3 x toe in de wacht zet omdat hij een collega moet raadplegen, verteld ons dat het om een actie artikel gaat, dat niet meer voorradig is en we moeten ons maar aanmelden via de website van Nespresso om de Cups daar te bestellen ( en nogmaals te betalen) Ik veronderstel dat ik mijn € 15 nog terug krijg ! Conclusie..... zeer teleurstellend. H.v.d. Belt Zwolle 0621294229

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je beloofd of los het op

Echt snel en vriendelijk!

Snel levering en veiendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Niet blij

Betere uitleg over de cadeaus bij het product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Netjes afgeleverd en vlg afspraak

Netjes binnen de tijd en afspraak geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Geen tijd of datum cam aflevering en geen factuur gehad

Het product is in goede orde ontvangen. Wat ik jammer vond, is dat ik geen factuur heb gehad en datniet is aangeven op welke dag er bezorgd zou worden. Dit was ik niet gewend van coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorgvuldiger uitleveren

Fijne webshop!

Goede ervaring. Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Videodeurbel besteld, betaald en volgende dag keurig afgeleverd

Snelle levering, goed verpakt (niet al teveel karton) en product volgende dag al meteen met succes in gebruik. Ben zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee. Gewoon zo doorgaan

Groot aanbod

Snelle bezorging

Goede snelle service

Fijn dat je zelf je bezorgdag aan kunt geven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbaar op alle fronten, zonder opdringerigheid.

Hun keuzes kloppen altijd. Ik vind Coolblue een veilige en vriendelijke webwinkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zo fijn dat je een tijdslot krijgt en ook nog een sms een kwartier voor bezorgen. Daarnaast een dikke pluim voor het bezorgen per fiets!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN