Laptop kopen

Snel geholpen en vriendelijk geholpen

Geweldige service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, track & tracé is super. Echt ook het kwartier af op tijd, met de fiets! Van Zwijndrecht naar Dordrecht!

Coolblue. Zakelijk, vriendelijk.

Voor mij DE winkel voor alles waar een stekker aan zit (En voor de stekker zelf)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef Utrecht (en andere vestigingen) een tochtsluis met automatische deuren. Buiten 4 graden, binnen 19 garden met open deuren, dat kan niet meer in deze tijd.

Perfecte geregeld, zowel snelle levering alsook een eventuele retour. Bij een vraag een direct en correct antwoord en niet in de wacht!!! Vindt dat nog maar eens in de bv Nl

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ga zo door!

goede service

het pakket kwam heel en op tijd aan

Snel en makkelijk bestellen

Snelle bezorging goede service .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De iPad-hoes doet wat die moet doen.

Uitstekende iPad-hoes die prettig in gebruik is. De iPad is goed beschermd. De twee standen (hoog en laag) zijn handig. Het materiaal en de kleur naar wens. De uitsparingen aan de zijkant voor aan/uit knop, oplader en oordopjes stevig opgenomen in de frame. Hier kan ik lang plezier van hebben.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service bij de bezorging

Mijn koelkast is keurig binnen het aangegeven tijdvak afgeleverd. Ondanks dat die volgens de factuur slechts tot de voordeur bezorgd zou worden, hebben de vriendelijke bezorgers hem toch voor mij uitgepakt en op zijn plaats gezet. Ze hebben mij ook nog nuttige tips gegeven over hoe ik hem het beste in gebruik kon nemen en hebben ze zowel mijn oude koelkast als mijn vriezer mee retour genomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Heel erg tevreden

Op de site veel informatie over het product en een goed prijd. Savonds besteld volgende dag meteen in huis, top service.

Snelle levering, goed product

Monitor besteld. Zelfde dag verzonden en volgende dag keurig in huis.

Uitstekend Afgehandeld

Printer was goed ingepakt en binnen de Afleverings Schedule

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service, echt aan te raden !

Artikel besteld, netjes een mail een dag van te voren ivm levering. kwartier van tevoren een belletje dat de chauffeur er bijna is; super !

geweldig

erg makkelijk scherm om te installeren. het komt met meerdere kabels om het aan te sluiten, de kwaliteit van het scherm is prachtig het is haarscherp het is prijzig maar zeker het geld waard

Superrrrr

Super snel en vriendelijke bezorger.top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Geen op of aanmerkingen. Ga gewoon zo door!

Snelle levering, heldere informatie

Als verjaardagscadeau een slimme deurbel gekocht. Het was op de valreep, maar de levering was gelukkig spoedig. Het webdesign is prettig, je weet direct waar je naar toe moet zonder teveel gezeik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen ging heel makkelijk en het werd heel snel geleverd

Supervriendelijke bezorging!

Je zal als chauffeur maar met een loodzware grote koelkast bij iemand moeten bezorgen die 3 hoog woont en geen lift heeft... En dan toch met een grote glimlach afleveren, vriendelijk en geduldig uitleg geven en met een vriendelijke groet weer vertrekken. Dat zijn werknemers daar mag Coolblue heel blij mee zijn!! Grote klasse!!

Goede winkel, goede service

Altijd goede service. Soms is de prijs hoger dan bij andere winkels, maar de service is ook hoger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet altijd concurrerende prijzen

Straalt vertrouwen uit.

Ruime keus. Goede informatie. Makkelijke bestel en betaal wijze. Snelle levering.

Snelle bezorging

Mijn artikel kwam snel en in goede staat

Verwachtingen worden waargemaakt

Duidelijk Goede communicatie Genoeg aanbod Aanbevelingen door Cooblue

Betrouwbaar, snel, tevreden.

Snel, makkelijk en fantastisch, TOP

Makkelijk te bestellen, en de volgende dag in huis. Heel blij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Blij dat t artikel op voorrad was en daardoor zo snel in ons bezit is!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN