Altijd super geregeld

Ik had een cadeaubon gekregen waar de pin code om het zo maar te verwoorden half weggevallen was. Contact opgenomen met coolblue binnen een half uur was alles geregeld topper

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Super service

Hele snelle levering. Dus ook op zondag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering. Product is helemaal leuk!

Ben erg blij met het product en kon niet wachten tot het binnen. Vandaar heel fijne van de snelle levering

fijne draadloze muis

voldoet aan mijn verwachting , ligt goed in de hand

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben vriendelijk ontvangen en goed en snel geholpen. Een aangename ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super service! Vandaag besteld, morgen in huis!Kan niet beter!

Super service!!! Vandaag besteld, morgen in huis! Beter kan niet!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen enkele tip te bedenken

Heel goede service

Goede service vanuit coolblue

Service vanuit coolblue is goed, alleen jammer dat ze met een koeriersbedrijf werken die niet aan belt, en een pakket gewoon even ergens neer zet. Pakket ter waarde van 700 euro had iedereen zo mee kunnen nemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ander koeriersbedrijf, of hier duidelijke afspraken mee maken.

Goede communicatie fijne service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super eenvoudig kiezen en bestellen.

De leus alles voor een glimlach is waarheid. Het hele traject gaat zo makkelijk en het moment van levering op 5 minuten na ook volgens afspraak.

Goed product en bezorging

Het product dat ik heb gekocht bij Coolblue is degelijk, ziet er mooi uit en werkt goed. De bezorging (per elektrische bakfiets!!) was volgens de afgesproken tijd. Omdat ik geen bel heb, heb ik een briefje op het hek met de vraag mij te bellen en dat deed de bezorger! Erg prettig en goede vriendelijke service!

Snelle goede levering

Snel en in goede kwaliteit mijn pakket ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging en top product!

Ik word altijd zo blij dat mijn bestelling zo snel wordt bezorgd door Coolblue! Ook weet ik wanneer ik hier bestel dat ik echt de producten ontvang die ik besteld heb, geen ****!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van produkt wat goed is ingepakt, zodat er geen beschadiging kon ontstaan.

Produkt besteld. Werd goed op de hoogte gehouden wat betreft de bezorging. Produkt was goed ingepakt om beschadiging te voorkomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door.

Super snelle levering en goede service.

Product was super snel binnen. Nu wachten om als verjaardagscadeau te geven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snel geleverd met diverse leveroptie keuzes. Tja dan krijg je wel een beetje keuzestress, maar wel superhandig. Mailtje voor de bevestiging van de afgesproken tij en datum tovert een kleine glimlach op je gezicht, want een pakketje blijft niet lang liggen, dat is "zielig", zo'n pakketje krijgt dan heimwee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooral doorgaan met de reeds toegepaste humor.

Heel snel in huis en alles goed afgeleverd

Ik heb een smartwatch voor mijn vriend besteld, in de avond en de volgende ochtend was het al in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en op de plek geplaatst waar ik dat wil.

Snelle levering. Juiste product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfect snel en goed geleverd zonder gedoe!

Duidelijke productomschrijving waardoor keus weloverwogen kunnen maken. Na bestellen snel in huis en goed verpakt thuis ontvangen. Zo is online bestellen bedoeld!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed product en op tijd bezorgd.

Geen problemen ervaren met de bestelling of bezorging van mijn bestelde product.

uitstekend

snel , duidelijk op tijd

Prima werk gedaan

Bedankt voor de snelle service

perfect

deze zocht ik

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nooit problemen met bestellen en bezorgen. Ook toen ik mijn ps5 gekocht had en er problemen ontstonden werd ik uitstekend verder geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en goede omschrijving van producten

64 Weena

Rotterdam 3012 CN