Fijne site met erg groot aanbod. De technische kennis is goedbeschikbaar.

Als je niet zeker weet welk product juist is voor jou, is de extra technische ervaring erg handig. Snel besteld en snel geleverd. Zelfs ls je de klanten service nodig hebt is dit een snelle en plezierige ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? mail voor andere afleverdatum

Snelle en goede service

Alles top gegaan, snel bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Komt afspraken na en altijd fijne bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Groot geduld en goede service.

Veel medewerkers op één lijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen.

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle service duidelijke communicatie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue voor al mijn technische wensen

Als ik iets technisch nodig heb, dan is Coolblue de plek waar ik op zoek ga en mijn aankopen doe. Makkelijk, overzichtelijk en helder aanbod zie ik de mogelijkheden en maak mijn keuze.

Goed snel netjes

Netje geleverd. Duidelijke info

Correct

Eenvoudig en overzichtelijk bestellen, snelle levering, nette de verpakking. Goede update van de status levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vraag of ik blij ben met mijn mobiel

Koopje een mobiel voor 499.- dan een week lang krijg je mails of je blij met met je mobiel en of ik hem kan aanraden op hun website ... Dan nog een mail of ik Coolblue kan aanraden .. Maar totaal geen mailtje van dat de mobiel binne 2 dagen afgeprijsd is voor maar liefst 379.- Nog een mail gestuurd maar maar helaas . Gelukkig nog in de retour termijn...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer klant gericht ook voor de gekochte producten

Uitstekende service

Ik bestel vaker bij Coolblue en onlangs nog een vriezer besteld. De service die ze bieden is uitstekend. Je krijgt een tijdvak van een uur en een belletje vooraf wanneer ze bezorgen. Afhankelijk van welke optie je hebt gekozen zetten ze het product op de juiste plek & installeren ze hem. Zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Weer snel en probleemloos geleverd

Snel en probleemloos geleverd

Fijne service

Website werkt fijn, snelle bezorging

Snelheid

Vandaag besteld morgen in huis Producten doen altijd wat omschreven word

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een betrouwbaar merk, goed geprijsd en op tijd.

De keren dat ik iets bij coolblue besteld heb is het keurig op tijd gekomen. Ik weet dat ik coolblue kan vertrouwen betreft aanbiedingen. De prijzen zijn scherp genoeg over het algemeen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verre van wat ik van Coolblue verwacht

Na even twijfelen voor een 2e kans tv gegaan. Volgens Coolblue enkel uit de verpakking geweest. Bij de levering kreeg ik een grote bruine doos. Ik ging er van uit dat de originele Panasonic doos hier in zat met de tv om ook die doos te beschermen. Bij het openen van de doos zag ik meteen dat het foute boel was. Geen Panasonic doos maar meteen al los het scherm met wat bubbeltjes plastic wat er amper omheen zat. Dus meteen al zichtbare schade aan de tv. De standaard kon ik er ook meteen los uit vissen, maar leek niet eens op de standaard die me bekend was van de plaatjes etc. Meteen het tv type gecheckt, blijkt het gewoon een oud en heel ander model te zijn. Serieus? Checken ze wel retourzendingen? Blijkbaar dus niet. Meteen gebeld en het bijzondere voorval gemeld. O wat raar en vervelend krijg je terug, we zullen hem weer ophalen. Zonder verder ook maar een passende oplossing te bieden. Dit type is niet meer leverbaar is het enige wat je nog te horen krijgt. Dan denk ik meteen aan de slogan "alles voor een glimlach". Die van mij is verre te zoeken iig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Slogan nakomen door op z'n minst met een goeie mogelijke oplossing te komen.

Topadvies

Zucht een strijkijzer en met het online advies kwam ik uit bij mijn aankoop, top ijzer! Heel erg blij mee en voldoet geheel aan mijn eisen en wensen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle, duidelijke en klantvriendelijke aankoop en bezorging.

Snelle, duidelijke en klantvriendelijke aankoop en bezorging.

Hele snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Wederom top

Site, bestelling en levering allemaal top !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bezorgd met de fiets in een compacte papieren zak.

Goede prijs en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel levering ik ben echt tevreden bedankt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niks

Product specialisten met goede communicatie

Weten waar ze het over hebben, of zijn bereidt tot de bodem uit te zoeken voor je. Zeer klantgericht en altijd op positieve/sympathieke wijze!

Goede ervaring

Dik tevreden

Goede prijs, snelle levering van het toetsenbord en muis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet ontdekt

Snel en goed

De koop was snel geregeld en geleverd. Duidelijke communicatie.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN