Prima apparaat

Perfect bedrijf

Komen afspraken altijd na. Lekkere snelle levering. Vriendelijke bezorgers. En als je de helpdesk belt helpen ze je perfect.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede informatie en snel geleverd

Het gehele proces was snel en helder. Beloofde afleverdatum werd netjes gehaald en kreeg een e-mail zodra ik mijn pakketje kon ophalen op het afhaalpunt.

gewoon snel en goed

het gaat zo makkelijk en vertrouwt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Heweldig

Altijd wanneer ik bij coolblue iets bestel: super service en levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel

De service is snel en simpel, alles wordt duidelijk uitgelegd en je hoeft vrijwel niet te wachten.

Fijne webshop

Coolblue heeft fijne website ,kunt goed uitxoeken en vergelijken. Levering gaat goed en snel

Goed spul, snel geleverd

Coolblue levert wat je besteld hebt, en conform de vertelde levertijd. Top!

Fantastische webwinkel

Zaterdagmiddag een diepvries kast besteld en zondagochtend al geleverd door een hele vriendelijke en behulpzame chauffeur. In een woord -geweldig-.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

toppers!

Alles liep perfect! Zaterdagochtend keuze gemaakt via de site. Op een goede manier de mogelijkheden van de diverse koel/vries combi's kunnen vergelijken. Daarna online bestellen en binnen 24 uur staat er een mooi product! Ik zeg service met een glimlach! Hulde aan het Coolbleu team!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zoals jullie kunnen lezen geen verbeterpunt te vinden. nogmaals hulde

Gedegen een goede keuze kunnen maken en snelle levering

Door de goede omschrijvingen en vele reviews op de website kon ik een gedegen keuze maken van het product. Daarnaast werd het ook nog eens zeer snel geleverd binnen het afgesproken tijdslot en kost dit alles niets meer dan bij concurrenten. Perfect!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik zou het niet erg vinden om -soms- langer te wachten op de levering van het product wanneer het daarmee duurzamer geleverd kan worden (te denken valt aan combineren van bestellingen binnen postcodebereik o.i.d.) Dit zou in mijn beleving een optie kunnen zijn om aan te vinken bij de bestelling (langer wachten maar duurzamer bezorgen..??)

Ruime keuze, scherp geprijsd en vlotte levering.

Prima, zo doorgaan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

service zoals je het hebt leren verwachten

Niet specifiek tot 1 bestelling, maar elke bestelling tijdig en netjes bezorgd met zeer duidelijke informatie voorziening

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging, goede prijzen!

Op zaterdag middag besteld, zondag bezorg, goede service!

Snelle en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

atijd weer OK

Groot assortiment, goede en uitgebreide productinformatie , snel geleverd, goede verpakking

Levering zoals altijd goed

Producten worden zoals altijd correct en op tijd geleverd. Niet altijd de goedkoopste, maar wel betrouwbaar.

Uitstekende service!

Ik kies bijna altijd voor coolblue, zelfs als de prijs iets hoger ligt. Mocht er ooit wat met het product zijn dan doen ze daar nooit moeilijk! Uitstekende service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel gevonden,besteld, en ontvangen!

Overzichtelijke website en gemakkelijk besteld tevens een goede prijs, kwaliteit verhouding.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles volgens afspraak

Snelle service, geleverd zoals aangegeven en product zoals beschreven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service en snelle bezorging

Site is erg prettig en geeft overzichtelijk weer welke keuze het beste past. Klantenservice is snel en goed bereikbaar. Bezorging is uitstekend verlopen

Goede, snelle topservice

Ik had het verkeerde product besteld. Via de website was het eenvoudig om het product om te ruilen. Instructies hoe om te ruilen volgde via de e-mail. Binnen 3 dagen product geretourneerd en nieuwe item in huis gekregen, kortom top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne site met heldere teksten

Coolblue is altijd lekker duidelijk over de pro’s en cons van hun producten. Zo kan je zelf goed bepalen wat er bij jou zelf past.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie en goed werkende website plus goede service

Voor mij is Coolblue de afgelopen jaren de vaste leverancier geworden van alles op electronicagebied en meer. Je kan uitstekend vergelijken tussen het aanbod en de prijzen zijn bijna altijd concurrerend. Ook de bezorging verloopt altijd vlekkeloos. Verder is het prettig dat ze je als klant lijken te kennen, dit is een perfecte match tussen internetshoppen en een fysieke winkel. Gewoon doorgaan met jullie goede aanbod!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? informatie over producten klopt soms niet helemaal.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN