Good assortment, very fast. I love this store!
Vandaag bestel, morgen geleverd top
Net product, zoals omschreven. Bezorger, die 15 min. van tevoren belt, op tijd is en keurig op de fiets.
cfgh
Perfect website, products and delivery time :)
Snelle en correcte levering
Ik had dringend een laptop nodig in op Coolblue vind je een uitgebreid assortiment met goede overzicht van specificaties van producten. Heb mijn product savonds besteld en had het de volgende dag in huis! Supersnelle service!
Ik ben erg blij met mijn aankopen bij Coolblue. Item zoals beschreven, tracking mogelijk. Dit alles zorgt ervoor dat ik hier altijd terug wil komen. Ik raad het iedereen aan.
De prijs van mijn aanschaf was erg scherp (nergens ns goedkoper) em om 22 uur 18 bestelt en de volgende ochtend om 10 uur 35 ontvangen.
Correcte, snelle levering, prima product!
Was keurig op tijd bij afhaal punt en werkt prima.
Geleverd op de dag die we hadden aangegeven, met de fiets! Heel goed dat coolblue gebruikt maakt van fietsen en dit ook benadrukt in de mailing.
Zoals altijd goede en snelle levering. Tussen de besteldatum en de levering word je goed op de hoogte gehouden van de levering en de mailtjes hebben een prettige en humoristische inslag. Ondanks dat wachten niet tot een van mijn sterke kwaliteiten behoort, konden deze mailtjes wel een glimlach creëren. Ook vond ik het meer dan prettig dat er hulp was bij de keuze bij de mogelijkheden bij het product. Hierdoor kon ik een betere en meer onderbouwde keuze maken. Vooral door een eerdere ervaring waarbij er een klacht optrad na een week bij een MacBook, waar CoolBlue zorgde voor een nieuwe MacBook een dag later, was mijn keuze om weer bij CoolBlue te bestellen snel gemaakt!
Ik heb een dji mini 2 drone gekocht (mooie aanbieding), volgende dag geleverd, sneller kan niet.
Ik heb een telefoon bij coolblue besteld die ik snel nodig had maar mijn oude was kapot. Het scherm het een klein krasje, wat jammer was maar coolblue was super klantvriendelijk en gaf een deel van het bedrag terug waardoor ik het niet hoefde te retourneren!
snelle levering. Geheel zoals verwacht
1e keer bleek de iPhone aan iemand anders verkocht en mocht ik weer opnieuw bestellen, maar hetzelfde was er niet meer. Na 2 dagen wel geld terug. Een dag later werd de wasmachine gebracht. Die bleek de bedieningsknop te wissen. Er zou een nieuwe geleverd worden volgens de bezorger, maar ook hier de mededeling dat ik pech had en een andere(duurdere) moest aanschaffen. Dat heb ik uiteindelijk bij een andere leverancier gedaan, die ook nog 90€ voordeliger bleek!
Snelle levering Goede service
Zeer vlot verloop en uitvoering van mijn bestelling !
Regelmatig wat bij Coolblue besteld. Ook weleens problemen gehad met producten. Tot nu toe altijd heel correct afgehandeld.
Prima prijs/kwaliteit verhouding, vlot geleverd en bijzonder leuke mailtjes
Plm.een half jaar geleden een Jura koffiezetapparaat gekocht van c.a. €1000 dat nu stuk is gegaan ( in de garantie). Coolblue verwijst naar jura, die hem wil ophalen voor reparatie maar heeft geen leen apparaat voor de weken dat hij in reparatie is. Coolblue stelt voor om een nieuw apparaat te kopen voor die tijd en hem dan terug te brengen binnen 30 dagen (als de ander gerepareerd is)zodat wij ons geld dan weer terug hebben. Wat een ontzettend slechte service is dit als je een koffieapparaat koopt voor €1000 en wat een belachelijk idee om dan voor 30 dagen maar even een nieuwe te kopen met het risico dat je je geld niet terug krijgt en met 2 apparaten zit voor €2000. Mocht coolblue het wel terug nemen dan moeten zij een max 30 dagen oude jura weggooien? Toen ik dat aan de medewerkster in Eindhoven vroeg antwoordde zij dat hij dan weer als nieuw aan een andere klant verkocht zou worden ?!? Nou, met deze wetenschap zullen wij dus NOOIT meer bij coolblue kopen. Slechte service en oplichting
Goedemiddag Eva, Wat jammer dat jouw koffiezetapparaat kapot is! Je wil natuurlijk gewoon van wat lekkere bakjes koffie kunnen genieten. Allereerst wil ik je graag vertellen dat producten die worden terug genomen niet als nieuw terug de verkoop in gaan. Wij bieden deze producten (mits ze nog als nieuw zijn) aan als "tweedekans" producten. Deze zijn altijd iets goedkoper dan de nieuwe variant. Verder is het ook niet gebruikelijk dat je een leentoestel ontvangt voor koffie. Leentoestellen komen eigenlijk alleen voor in situaties waar je echt niet zonder kan. Denk aan een babyfoon. Vandaar het voorstel van onze collega's om een apparaat aan te schaffen. De aankoopprijs kun je in dit geval zien als borg. Gebruik je het apparaat netjes? Dan krijg je dit bedrag natuurlijk volledig terug. Mijn persoonlijke advies zou zijn om even enkele dagen zonder koffie te zitten. Daarbij is een bakje oploskoffie ook nog een mogelijkheid. Hopelijk kun je snel weer van jouw eigen apparaat gebruik maken! Met vriendelijke groet, Coolblue
Coolblue biedt een geweldig duidelijk bestelproces en een snelle levering. Hier kunnen veel webwinkels nog het een en ander van leren.
Na bestellen krijg je goed en duidelijke berichten voor bezorging. Productinformatie is ook duidelijk en compleet.
Snel geleverd en prima product.