Goede telefoon, goede service!

Deze telefoon besteld, goede kwaliteit en supersnel geleverd door Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede ervaring en komen afspraken perfect na.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Iets minder mails na bestelling

Super service!

Savonds besteld, volgende dag per fietskoerier geleverd.,Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tevreden met het omschreven product en snel geleverd.

Blij met mijn aankoop. Shoppen Cool Blue is aan te bevelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

Enerzijds goed, anderzijds slecht

Bezorging snel/goed…verpakking verspilling van karton. (Slecht voor het milieu) Ik had 3 dezelfde producten besteld op hetzelfde moment, formaat zoutvaatje. Deze werden geleverd in 3 aparte dozen, formaat ruim 2x schoenendoos. Onbegrijpelijk dat de bezorging enerzijds per fiets gebeurt(milieubewust) maar dat er anderzijds zo (milieu)onbewust met de verpakking wordt omgegaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Producten in één doos, kleiner formaat verpakken

alles prima verzorgd

zeer tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle verzending met prima prijs

Tweede kans microfoon gekocht. Volgende dag was die al in huis en in super conditie. Geweldig dat producten op deze manier worden aangeboden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Ik heb al vaker bij coolblue besteld en de service is altijd geweldig. Van bestellen tot levering. Mocht er iets zijn is de klantenservice altijd super met meedenken voor oplossingen. Echt een top bedrijf

Altijd heel vriendelijk

Ben heel goed geholpen en altijd heel vriendelijk niks teklagen en als ik me vakantie geld binnen is dan ga ik zowiezo na de winkel en kijken wat ik nodig hebt en tot snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

S’avonds 22:55 besteld en echt, de volgende dag in huis. Toppers van Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Super ,een dag na bestelling al geleverd , notabene naar Duitsland goed verpakt ,in perfecte staat

Niets als lof ,een dag na bestelling geleverd ,notabene naar Duitsland. Zeer te vreden.

Prima, snel bezorgd.

De optie brievenbus was niet mogelijk om te kiezen. Wel een kans om te verbeteren. Minder grote verpakking en hoef je niet voor thuis te blijven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kleiner verpakken

Wasmachine besteld, kost wel helaas extra om een dagdeel uit te kiezen. Levering en service van de bezorger was top!

Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goeie snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis klopt.

Gewoon plezier

Eufy deurbel plus camera besteld, de volgende dag al kunnen afhalen bij ons PostNL punt. Installeren is bijna een feestje mede dankzij de duidelijke online instructie en tips van Coolblue. Vind techniek gaaf en als iets dan ook nog rap aan te sluiten is en boven verwachting goed werkt, tja dan ben ik blue, cool!

Waar voor je geld

Goede service en snel bezorgd.

Prima levering.

Zeer snelle, keurige levering. Ik ben blij met de goede service van Coolblue. De printer maakt wel veel geluid maar werkt prima.

Supersnel

Supersnelle bezorging, product goed verpakt. Gewoon top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

prima communicatie en op tijd geleverd

zie boven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beloofde kwaliteit op tijd geleverd

Goede broodbakmachine voor een betaalbare prijs

Goede service!

Het product was eerst niet meer op voorraad, terwijl ik wel de bestelling had geplaatst. Toen het wel weer op voorraad was, kreeg ik het product alsnog tegen de geadverteerde actieprijs, ook toen de actie al voorbij was. Heel fijn. Bedankt.

Uitstekende service

Goeie overzichtelijke website. Dingen makkelijk te vinden. Goeie nuttige artikelen en adviezen. Goeie prijzen. Snelle bezorging.

Super! Kan niet anders zeggen

Goede service, erg informatieve en duidelijke site. Voor advies en hulp is Coolblue altijd een aanrader. En de teksten… geniaal. Geen doos. Zak maar zeggen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN