Top bedrijf

Zeer snel er netjes geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Slecht

Ik koop daar nooit meer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Eerst waar maken de 24 uur service

Behulpzame medewerkers, vriendelijk en efficiënt

Over mijn aankopen van laptop, iPhone en oplaadkabeltje ben ik zeer tevreden. Medewerkers, zowel aan de telefoon als in de winkel zijn vriendelijk en klantgericht. Begrijpen snel wat de vraag is en reageren adequaat. Ook op de duidelijke site is het prettig navigeren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan niet beter

Snelle levering. Voorlicht per mail en via bij gedane papieren instru Fijn apparaat

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Coolblue geeft goed advies en levert snel.

De website geeft een goede overzicht van gewenste producten. Met een goed advies en ruime mogelijkheden om te vergelijken is een goede keuze snel gemaakt. De levering was snel. Ik ben zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd alles compleet af te halen in de shop

Klanten worden altijd netjes behandeld en er wordt gevraagd of ze verder iets voor je kunnen doen. Ik was nooit een voorstander van online kopen maar in de winkels is net wat je nodig hebt niet op voorraad en dan koop je soms maar een alternatief wat net niet is wat je wilt hebben terwijl je online een veel groter assortiment hebt om uit te kiezen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Mooi telefoonhoesje, snelle bezorging

Mooi telefoonhoesje en ook nog eens in de sale! Snelle bezorging! Eigenlijk altijd wel tevreden over de service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Goede service en nemen de tijd voor je

Ik heb een smartwatch besteld en opgehaald in de winkel. Service gericht en ondanks dat het heel druk was in de winkel namen ze uitgebreid de tijd om me te helpen en mee te denken. Ook thee gekregen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue maakt mij altijd blij

Coolblue maakt altijd zijn verwachtingen waar, ik ben al jaren tevreden klant

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en servicegericht

Doet het wat moet doen!

Altijd goede service

Altijd tevreden over mijn bestellingen bij Coolblue. Zelf als er een defect is, want ook dat lossen ze snel en daadkrachtig op. Ook de tweede kansjes vindt ik een mooi concept en ze leggen altijd duidelijk uit (incl. foto's) wat de gebreken zijn.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, snel geleverd en gekregen wat verwacht was!

Goede service, snel geleverd en gekregen wat verwacht was!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product top, klantenservice nog beter!

Ik ben voor tweedekans product gegaan. Vond ik best spannend want, ondanks de omschrijving, is de vraag of echt alleen de verpakking is geopend. Zit je straks met een laptop met dode pixels of grote krassen. De garantie, prijs en feit dat het nieuwe product was uitverkocht trokken mij over de streep. Een dag later zat ik zo trots als een pauw m'n laptop in te richten. Ik kreeg er ook een jaar Norton bij alleen deed de code het niet. Ik mailde na 5 uur en kreeg bijna direct reactie. Boven verwachting!

Goede service!

Het fijne aan coolblue is de enorme informatievoorziening qua producten. Je kunt goed vergelijken èn ook de ervaringen van anderen lezen. Heel prettig want zo kies je makkelijker. De service is helemaal zoals je hoopt: duidelijk, goed bereikbaar en viendelijke mensen die je willen helpen. Verzending en verpakking van pakketten is ook altijd een netjes. Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar juist omdat de service zo op orde is, betaal ik graag iets meer, want mocht er onverhoopt toch iets aan het product mankeren, weet ik zeker dat Coolblue niet moeilijk doet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede producten voor de juiste prijs en op voorraad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Altijd blij

Altijd goede service

Netjes en correct

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige prijs, presentatie en service

Ik ben al klant vanaf dat Coolblue nog PDA-shop was. Altijd adequaat advies, een goede prijs en onovertroffen service. Vooral hun marketing springt er duidelijk positief uit.

Goede en snelle service

Na bestelling direct bericht over de leverantie en dat klopte ook

Coolblue levert snel.

Snelle leveringen maar ook geen probleem als iets terug wordt gestuurd als het product tegenvalt, fijne service!

Super snel verzending!

In de avond besteld, is de volgende dag in huis. Erg prettig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen vanuit mijn stoel. Goede omschrijving van het artikel. Super snel geleverd en goede service tot in huis.

Betrouwbaar, Flexibel, Snel, Deskundig

Fijn verkoop / installatie process doorlopen

snelle reactie

goed en snel geholpen in goede staat gel

Slechte bezorgdienst (PostNL)

Ik heb voor mijn bedrijf met SPOED deze bestelling gemaakt en ik verwacht dat ik dit netjes op mijn adres geleverd krijg. Wederom lukt het POSTNL niet. Dit gebeurd alleen met pakketten van Coolblue en Bol.com. Overige bestellingen worden netjes geleverd. Ik moet nu in de auto stappen en 10 minuten rijden, terwijl normaliter Postnl hier wel levert. Laatste maanden is het hopeloos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neem een andere bezorgdienst

64 Weena

Rotterdam 3012 CN