Altijd goede service. Ook bij garantie. Bijna altijd nette prijs

Al vele jaren klant en voor onszelf en ouders veel gekocht. Altijd tevreden over de snelheid van leveren en communicatie over de bestelling/ status. Ook als er eens iets is vriendelijke nette snelle service en garantie. Enige minpuntje vind ik dat de omschrijvingen en productkenmerken niet altijd kloppen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nauwkeurigere omschrijvingen en productkenmerken

Alles geleverd zoals afgesproken

Alles prima

Geweldige klantenservice

Televisie online besteld en na levering was ik zeer teleurgesteld in de kwaliteit van het model . Direct online een ruiling aangevraagd. Dit ging zo makkelijk en al de volgende dag omgeruild. Wat een geweldige klantenservice!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed assortiment en aanbevelingen prima. Helpt je een afgewogen keuze maken

Echter bij vragen over producten of leveringen is de telefonische wachtrij van 10 tot 15 minuten niet erg klantvriendelijk. Ook de pakketlevering door Post.NL laat zeer te wensen over. Pakket wordt niet op het adres afgeleverd terwijl we thuis zijn maar bij de buren op de begane grond.

Snelle levering, goede prijs

Avonds bestelt en de volgende dag al geleverd.

Leuke winkel, goede producten

Leuke winkel met humor. Goede producten en prijzen. Altijd fijn als ik weer eens wat nodig heb van Coolblue. De medewerkers zijn ook leuk en vriendelijk. Prima klantenservice. Zeer tevreden! Ga zo door

prima bezorging

prima bezorging tot aan de deur step

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering op door Coolblue opgegeven tijd

Correcte levering en prima product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

In Den Haag de bestelling opgehaald. Hele goede service en heerlijke cappuccino.. Zeer vriendelijk personeel.

Was er snel en op tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles volgens afspraak geregeld en bezorgd

Snel besteld, snel bezorg. Alles volgens afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan

Super service

Makkelijk besteld, snelle levering. Werd netjes gebeld 15minuten voor bezorging. Perfecte bezorging

PRIMA

Vlot besteld en vlot geleverd. Allemaal uitstekend.

uitstekend

Prima Babyless föhn voor een goede prijs, duidelijke website, voortgang bestelling goed te volgen en snelle en correcte levering door een vriendelijke bezorger van Post NL

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima prijs/kwaliteit verhouding is.c.m.goede service

Coolblue doet wat het belooft. Duidelijke informatie en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!

prima geleverd

keurig afgeleverd, machine draait prima

Snel en volgens afspraak

Snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Coolblue prima, maar neem actie richting Post nl

Ik was gewoon thuis. Vervolgens een mail ontvangen dat ik het moest ophalen op postkantoor de volgende dag om 15 uur. Niet aangebeld. Zat in woonkamer en had prima zicht op het pleintje waar het busje moet komen. Als Coolblue toezegt het te leveren de volgende dag, kan je niet simpelweg wijzen naar Post nl.

Stipte en correcte levering

Nieuwe bandjes gekocht voor mijn Fitbit. Snel kunnen kiezen op overzichtelijke website en kort daarna stak het pakje in de bus. Aanrader van formaat!

Prima service!!!

Snel een service gericht

Goede communicatie!! Miste alleen het gezellige kaartje wat er normaal altijd bij zit:-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles wat ik besteld heb, altijd goed en op tijd

Altijd goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gewoon zo doorgaan

Onmogelijk om tot een oplossing te komen

Vaatwasser stuk, buiten de garantie van 2 jaar, kan gebeuren. De coolblue witgoed reparatie service gebruikt, man leek niet helemaal te snappen wat er aan de hand was en een ringetje geplaatst. Dus 180 euro verder maar eigenlijk niets opgelost, zou aan de riolering liggen. Toen dus maar op advies RRS ingeschakeld weer 120 euro armer. Alles laten checken van de gootsteen / vaatwasser tot aan de afvoer richting het toilet. Was niks aan de hand, geen verstopping, niets. Terug naar coolblue, gebeld, verhaal uitgelegd, aardige vent aan de telefoon maar die kon eigenlijk niets. Daar is het doorgestuurd en ik zou binnen 1 werkdag gebeld worden. Het is nu 5 werkdagen verder, 2x gebeld, en nog steeds een kapotte vaatwasser.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alles voor een glimlach?

geweldig

Ruime keuze aan producten die leuk geprijsd zijn. Snelle levering.

Leuke informele informatie

Snel geleverd, leuke originele mailtjes. Erg leuk gedaan..

64 Weena

Rotterdam 3012 CN