Laden reviews...
4.344 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Blij mee
Monique
Ulicoten
zoals boven
maarten van tiggelen
Velserbroek
Stoomstrijkijzer s’avonds besteld en de volgende morgen kunnen ophalen. Uitstekende en snelle service!
Ron
Rotterdam
Van het zoeken naar, het bestellen tot het leveren werkt allemaal heerlijk.
Vincent
Willemsen
Snelle en milieuvriendelijke levering!
Pip
Haarlem
Telefonisch zeer netjes te woord gestaan .bezorging snel en nette vriendelijke bezorgers
Jan duin
Bellingwolde
Alles prima
Irma
Neerkant
Ik heb een iphone 11 gekocht bij coolblue. Er zit 2 jaar garantie op bij aankoop, en na 1,5 jaar ongeveer ging mijn iPhone kapot. Waterschade. Ik heb coolblue gebeld en heb uitgelegd dat mijn mobiel amper nat is geweest (hoogstens keer scherm gewassen met een doekje). De iphone heeft ook een ip68 keurmerk dat aangeeft dat het mobiel 2 meter onderwater kan 30 minuten lang. Coolblue heeft ook op de site staan “waterdicht”. Ik heb ze hierover gebeld en ze zeggen dat dit niet onder de garantie valt en als ik het wil laten repareren mij het 420,- gaat kosten ongeveer. Ik vind dit erg slecht want coolblue zelf zegt dat dit mobiel waterdicht zou moeten zijn en geven zelfs het keurmerk maar lossen het niet op als het mobiel toch defect raakt hierdoor.
Betere garantie service
Beveelt niet aan
Stijn
Aagtekerke
Vandaag besteld morgen geleverd. Goede en snelle service
Edwin
Enschede
Hoe kan ik een recensie schrijven over Coolblue terwijl het pakketje niet eens bezorgd is. SLECHTE ZAAK KIYOH! Prutsers!!!
Beveelt niet aan
Han
Apeldoorn
Altijd de spullen optijd geleverd en ruilen bij een probleem ook altijd goed geregeld.
Rob
Delft
Levering was perfect op tijd
Silvia
Oisterwijk
Prima website, preettige prijzen en vlotte afhandeling. Ik kon mijn VVVkaart gebruiken een bonus
J.J.H.M. Hekking
Arnhem
Altijd een snelle bezorging of afhalen. Vriendelijk personeel!
Nee!
Marike
Utrecht
Snelle bezorging plus vriendelijke bezorger
Ofrih
Amsterdam
Ook deze keer weer een goede ervaring met Coolblue. Het product is zoals ik verwacht had en werd op tijd geleverd.
Agnes
Zwolle
Probleemloos, vriendelijk geholpen
Nee hoor
Wim Wilting
Rotterdam
Joost
Eindhoven
Goede service en advies en meedenken. Gewoon onderweg van a naar b met verhuizen per telefoon de perfecte nieuwe koelkast besteld en volgende ochtend was hij er! Super!!!!
Lilian
T Harde
Tevreden over de snelle levering.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Bij levering PostNL punt zou ik graag een mailtje ontvangen als het geleverd is.
Gijs
Utrecht
wij hebben ook een online omging en ik kan met verbazing hoe strak het geregeld is
Mark van Breukelen
SOEST
Enorme keuze maar met goede uitleg mbt verschillen. Supersnel geleverd
Gose
Woudrichem
Snel, goede info en nergens voordeliger.
Truus
Marum
Ik kon de informatie die ik verzameld had toetsen en overleggen met de medewerker. Vandaaruit heb ik een keuze kunnen maken om producten te bestellen. Het jammere was dat een zeer belangrijk onderdeel van het product niet meer van dezelfde leverancier was. Als van de oudere producten en dat baart me wel enigszins kopzorgen. Daardoor ben ik nog aan het twijfelen of ik het product wel wil houden. Dit heeft dus niets met Coolbleu te maken maar met de productie van product.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Misschien nog wat meer info geven betreffende product wijzigingen
Maria Houben
Heerlen
Als Coolblue de “besteld voor 23:59, morgen geleverd” had waargemaakt dan had ik waarschijnlijk 5 sterren gegeven. Helaas is het een dag later dan beloofd geleverd.
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Óf pas de tekst aan dat het “waarschijnlijk” de volgende dag wordt geleverd, óf zorg er voor dat het koste wat het kost (desnoods per spoedkoerier) alsnog de volgende dag wordt geleverd. Dus maak je beloftes waar anders verlies je geloofwaardigheid.
Mehmet Yilmaz
Eindhoven