Laden reviews...
4.359 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en vriendelijke service. Veel feedback prijst een soepele bestelling en duidelijke communicatie. Sommige ervaringen noemen vertragingen of voorraadproblemen, maar de meeste opmerkingen zijn positief over prijs en service.
Snel geleverd goede prijs Alles zoals verwacht.
John Jumelet
Spijkenisse
Afspraak nagekomen
Peter Vreeling
Lochem
De website is overzichtelijk, gestructureerd en duidelijk. De informatie is helder en lijkt betrouwbaar. De levering is supersnel en precies zoals beloofd.
Hans Keersmaekers
Weert
Prima geholpen met retourneren product. Kan iedereen aanraden: ga naar Cool Blue !!
nvt
Kees Boomars
Bennebroek
Snelle levering en goeie prijs !
Brenda Rooth
SNEEK
Zeer goede winkel voor het kopen van electronica. Ze komen altijd hun afspraken na.
Camiel de Haan
Ameide
Goede en snelle bezorging en de 2 mannen waren vriendelijk en goede informatie en uitleg over de ijskast de gekocht hebben. En de oude koelkast ook weer mee..echt helemaal top dus
Cor Harman
Amsterdam
Altijd top service met een glimlach
Nee alles perfect
Saskia
Groningen
Keurig op tijd en afgeleverd door een fijne bezorger.
Geen.
Piet
Haarlem
Wist wat ik wilde en medewerker heeft goede voorlichting gegeven
Ida
's-Hertogenbosch
klasse goede catalogi
peter van westerop
Utrecht
ze waren optijd en snel en super aardig
michel groen in 't woud
Ouderkerk aan de Amstel
Een prachtige Sony WH-1000XM4 headphones aangeschaft (269 Euro), werkt prima op een tablet of telefoon maar niet op de TV's, meerdere getest en geluid hapert, stottert en klinkt blikkerig, het is niet te verstaan. Ter reparatie aangemeld met duidelijke omschrijving van de klacht. Hier is niets mee gedaan en heeft men klakkeloos onderdelen vervangen zonder inhoudelijk de klacht te bekijken. Mijn vrouw heeft dezelfde WH-1000XM4 maar in een andere kleur, zelfde probleem en ook dat is gemeld. Na reparatie teruggekregen (duurde 3 weken) en het probleem is nog exact hetzelfde. Nogmaals gebeld met de klantenservice en daar werd mij nogmaals gevraagd de headphones ter reparatie op te sturen, nogmaals 3 weken te wachten en dan te kijken of het probleem is verholpen. Mijn betoog dat dit niets gaat uithalen omdat op diverse fora staat dat dit een bekend probleem is met deze headphones werd genegeerd, ik moest het toch maar weer proberen en pas na de 3x reparatie (dus 6x transport, 9 weken wachten) kunnen ze kijken naar een andere oplossing. Dit is een verspilling van geld en moeite, het probleem kan niet worden opgelost met een reparatie, het ligt aan de codecs die Sony gebruikt, andere headphones van Samsung, JBL en Bose werken vlekkenloos met de genoemde TV's. Dit is niet alleen een verspilling van geld en middelen maar ook belastend voor het milleu. Bovendien zadelt men mij als klant op met 3x versturen, inpakken en 9 weken frustratie. Na mijn review op Trustpilot werd mij door Coolblue gevraagd contact op te nemen via hun "geenglimlach" mail en daar krijg ik na 4 dagen gewacht te hebben de reactie dat reparatie inderdaad geen zin heeft en ze een voucher van 20 Euro aanbieden voor het ongemak. Ik kan die 20 Euro op mijn headphones plakken maar daar gaan ze niet beter van klinken. Niet erg goed over nagedacht dus, geen goede en doordachte bedrijfsvoering bij Coolblue waarbij het eerder alles voor een traan is.....
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Slimmere bedrijfsvoering en snellere reacties
Beveelt niet aan
Dennis
Delfgauw
de levering was snel en het product redelijk in prijs
henk
tegelen
Top geweldig. Niet de hele dag hoeven wachten
Els Goes
Hoofddorp
Stofzuiger gekocht, werd een dag later bezorgt. Ook de informatie via de mail was heel prettig.
Rene Keislair
Delft
Snel geleverd en ook de aflevering ging supersnel
Johan
Hardinxveld-Giessendam
Product voldoet aan beschrijving en is keurig netjes afgeleverd inclusief nazorg per mail
Ga zo door
René
Assen
Snelle levering van het bestelde product, duidelijke bezorgafspraken en goed begeleid aankopen doen. Fijn dat het ook zo kan bij een (internet)winkel!
Ruben
Almelo
Medewerkers zijn inderdaad altijd vriendelijk, de Coolblue keuzes zijn ook echt goede keuzes, service is tot nu toe goed bevallen, prijzen zijn redelijk
Heb je nog tips of verbeterpunten?
Prijzen zouden nog iets lager mogen
Michel
'S-HERTOGENBOSCH
Oplossing gericht als er iets mis is en omgeruild moet worden en bereid om te helpen altijd, ik blijf klant en me omgeving coolblue aanbevelen.
Taha
Den Haag
wasmachine kapot door 400 volt uit de stroom voorziening, gemaild en de volgende dag stond daar weer de nieuwe wasmachine, prima service!
Gerrit
Den Helder
Snelle levering, product netjes verpakt en dus in goede orde ontvangen
Natasja
Rosmalen
Sinds mijn eerste bestelling nooit meer ergens anders willen kopen ! Wat een topbedrijf !
Rosalina
Rotterdam
Mooie telefoon voldoet aan de eisen werkt prima, kortom echte aanrader
Eric van Roosmalen
Tilburg