Pluspunten

Snelle verzending Goed product

Pluspunten

tijdstip van levering was aanvankelijk een frame van 3u, maar werd keurig aangepast naarmate moment dichterbij kwam. Superhandig om niet hele dag aan huis gekluisterd te moetne blijven!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

- next-day delivery - competitive price - gift included

Suggestions

just keep doing it this way

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site en snelle stipte levering

Pluspunten

snelle service duidelijke website. Top.

nee

Pluspunten

communicatie na bestelling duidelijk en snel - aanmelding van behandeling van order en correcte aflevering factuur - stipte en vriendelijke aflevering op de afgesproken dag

niet direct

Pluspunten

Zaterdag besteld en op zondag geleverd! SUPER!

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snel & vriendelijk geholpen, accurate tracking van pakket

Pluspunten

Op vrijdag in de late namiddag besteld en op zaterdag perfect op tijd geleverd! Gewoon fantastisch! En dit zonder leveringskosten.

Geen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

None

They need to keep their promises (or use a better delivery service). - I ordered from BBQCenter (CoolBlue) because they would deliver on Saturday. - Stayed home all of Saturday. Missed my son's BBall match. No delivery. - Monday lunch-time I get an update that they tried to deliver this morning (Monday) but I wasn't home. Of course I wasn't home. I was at work! - Now I have to take time of work to collect the item during the week. - If they had told me that they would only deliver on Monday I would have used their competitor (10 Euro less expensive) and had the item delivered to my work address.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Makkelijk te volgen.

De belofte dat het pakje dag erop zou worden geleverd werd niet inagekomen. Het was nog vlug genoeg, maar klopte dus niet. Deuk in het karton. Gelukkig geen schade aan de goederen.

Pluspunten

Super snelle levering - dag erop al in huis. Ook goede klantenservice. Ik zag de dag erop een prijsverschil op de website voor hetzelfde artikel, liet dit weten per mail en kreeg het verschil terugbetaald.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klantenservice reageert snel

Valse beloftes: dag nadien thuis?! Voor de tweede keer op rij zou mijn bestelling door Bpost ergens hangende zijn?! Product donderdag besteld, vandaag is het zondag en vraagt men mij deze beoordeling in te vullen... terwijl ik mijn product nog steeds niet in handen heb :(

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Artikel vol vocht en rook vermuft . Doos was stuk en doorweekt. Doos half open. Heb artikel moeten weggooien.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Snelle levering, op voorhand goed aangeduid wanneer het pakket zal toekomen

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop, prima service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

aankoop uitgevoerd op woensdag 31/05 om 20u met de belofte dat mijn aankoop de volgende dag zou geleverd worden en tot nu toe nog steeds niets ontvangen...