2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De omron M6 comfort IT bloeddrukmeter wordt hoog aangeprezen en is ook gecertifieerd.

Voorts hadden we vanaf de eerste dag al een paar foutmeldingen (error 5 - kleding zit tussen manchet, wat pertinent niet zo was) en lukte het ons en de verpleegkundige pas na ettelijke keren proberen om een goede (en betrouwbare?) meting te krijgen. Ik had dit model gekozen vanwege de reputatie en de voorgevormde manchet. Qua eerste indruk kan dit tellen.

Pluspunten

Heel snelle levering

Pluspunten

Heel snel geleverd

Pluspunten

heel snel en heel correct - zondagavond besteld dinsdagvoormiddag afgeleverd kan niet beter

Pluspunten

snelle levering, correcte prijs

Pluspunten

Allas werkt zoals beschreven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Retourneren verliep nogal traag. Het heeft meer dan een week geduurd. Het eerste afleveren gebeurde in het postpunt en het nieuwe toestel na de retour werd automatisch aan huis geleverd. Aangezien er op dat moment niemand thuis was, konden we het toestel pas 's anderendaags gaan ophalen in het postpunt... beetje spijtig.

Pluspunten

juist telefonisch advies laagste prijs snelle levering

Pluspunten

snel geleverd, alles ok

geen

Pluspunten

Heel snelle levering

Pluspunten

Overzichtelijke website Ruime keuze Ervaring van anderen (te raadplegen) Goede prijs-/kwaliteitsverhouding Snelle levering (zelfs op zondag) Gemak van betalen

Pluspunten

Vlot in bestellen, correct in uitvoering. Heb reeds verschillende malen wat besteld bij Cool Blue, steeds met de grootste voldoening

Pluspunten

Perfect is perfect, kortom perfect.

Niets op aan te merken

Pluspunten

Overzichtelijke website. Supersnelle levering. Gaat veel vlugger zo dan gaan shoppen in 't stad, zalig ! Goeie prijzen.

Niets

Pluspunten

snelle bestelling en betaling snelle levering vriendelijke mensen die het thuis aan bieden goed verpakt mooie aanbieding van producten op the site