Pluspunten

Beste prijs Snelle gratis levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Pluspunten

duidelijke voorstelling en advies.

Pluspunten

Niet twijfelen: perfecte levering zoals aangegeven

Pluspunten

Pluspunten

Vlotte en correcte levering

Misschien meer voorraad.veel uitverkocht

Pluspunten

supersnelle levering, ook in weekend. product ontvangen zoals besteld !

Pluspunten

Snelle levering zoals altijd. Machine viel wat groter uit dan verwacht, geheel te wijten aan eigen inzicht :-). Kortom na de zoveelste aankoop weer tevreden van coolblue!

Misschien het gewicht van de machine vermelden? Dat helpt bij het inschatten voor de juiste aankoop!

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

Snelle service en ook op zondag Prima afhandeling

Pluspunten

Ik ging mijn pakje op de post halen, dat ik heb besteld bij Cool blue, Boomsesteenweg 560, in Wilrijk, juist op mijn verjaardag 22/02 dus, en was zo aangenaam verrast, bij mijn bestelling van 6271DWPEX4 Snoerloze boor-/schroevendraaier van Makita die in reclame stond voor 129 euro, dacht ik dat er een paar boorkens zouden bijzitten, maar er zat een volledig koffertje bij van Makita, met houtboren, steenboren en ijzerboren, bitsets een rolmeter van Makita 3m, en nog vanalles, ik ben zo blij, ook was 1 batterij al half opgeladen, dus ik kon mijn schroevendraaier al meteen uittesten. Dikke duim van mij ! en Dank u wel voor de extra's! Toestel en winkel, zeker aan te raden!