Pluspunten

Eenvoudig te bedienen Goeie prijskwaliteit Brood heel lekker en luchtig Korstkleur in te stellen Gemakkelijk in afwas (enkel bakje en haak met warm water afspoelen)

Pluspunten

correcte service

geen

Pluspunten

Snelle levering, product prima verpakt

Kan niet beter

Pluspunten

Correcte en snelle levering We maakten al 3 heerlijke broden, het huis ruikt ook heerlijk. Winkels beschikbaar indien er een probleem is, dit heb ik nog niet nodig gehad.

geen

Pluspunten

Boost told me that they would deliver my package between 10 and 18 hours. Of course they delivered it at 18:00 so I spent my whole day at home waiting for the package

Pluspunten

Stil, brood glijdt er onmiddellijk uit. Haak is bijna niet zichtbaar. Voorheen goedkope brood machine. Heeft het lang gedaan, maar brood is nu wel groter met zelfde hoeveelheden Een aanrader, zijn meerprijs tov vorige zeker waard.

Pluspunten

heel goede machiene,geruisloos en bakt mooi groot brood

Pluspunten

Snelle, vlotte levering. Goed verpakt

Pluspunten

Superapparaat

Pluspunten

Supersnelle levering!

Pluspunten

Zeer goede broodbakmachine! Gemakkelijk in gebruik en zeer correcte prijs/kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter werken met post NL Als er niemand thuis is, pakje laten leveren bij de geburen. Bij Bpost gebeurt dat niet, daarmee heb ik maar deze middag het pakje gekregen, in de plaats van zaterdag.

Pluspunten

Duidelijke website, bij het zoeken naar een broodmachine heeft Coolblue me goed geholpen. Bij verscheidene broodmachines staan filmpjes bij waarin de werking en accessoires worden getoond en uitgelegd. Dit vind je niet op andere websites. Hierdoor heb ik ook bewust een goede keuze kunnen maken. Direct na het ontvangen van de Domo B3970 heb ik een brood gebakken. Hier wat vlug aan begonnen en de broodmachine verkeerd ingesteld. Een brood van 600gr gemaakt en 1000gr geselecteerd op de machine. Dit was helemaal geen probleem blijkbaar en het broodje kwam er knapperig en heerlijk uit. Bedankt voor de vlotte levering, informatie en mooie prijzen!

Voorlopig geen.

Pluspunten

Inderdaad levering op zondag wanneer zaterdag besteld werd. Scherpe prijs

Pluspunten

snelle levering duidelijke verkoop op site leuke verpakking (oefeningen :-) )

geen, doe zo verder

Pluspunten

ik had een fout gemaakt tijdens de bestelling, ik heb onmiddellijk een mail gestuurd niet tegenstaande het zondagavond was kreeg ik onmiddellijk antwoord terug en het foutje werd rechtgezet. dat is service van de bovenste plank. Het pakketje werd 12 uur later bij mij thuis geleverd, zondag of geen zondag pakket werd geleverd. Dit was mijn tweede bestelling in een korte tijd en ik denk dat ze er een klant voor het leven bij hebben. Prima bedrijf

Pluspunten

Snel,correct,gratis verzending

Pluspunten

Gebruiksvriendelijkheid. Prijs-Kwaliteit verhouding is prima. Het brood is uitstekend!

Pluspunten

Zondagavond besteld, maandagmiddag in mijn postpunt!

Pluspunten

Goede prijs Levering ultrasnel Goede verpakking

Geen !

Pluspunten

Goeie uitleg op de site. klaar en duidelijk website, makkelijk om iets te zoeken, overzichtelijk Prijzen zijn meer als correct! en bovenal supersnelle levering! Ik ben en blijf fan!

Pluspunten

Perfecte levering. De avond voordien besteld, 's anderendaags door Bpost geleverd. Materiaal dat ik gekozen heb voldoet volledig aan de verwachtingen! Lekker brood!!!

Geen!

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Goede prijzen. veel keuze

Veel te grote verpakking.

Pluspunten

snelle levering. en toestel voldoet aan verwachtingen.