Pluspunten

snelle levering (de volgende dag, zelfs op zondag)

Pluspunten

correcte afhandeling, snel thuis geleverd

Pluspunten

Snelle levering en alles werkt perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer tevreden over gekocht materiaal.

Bij het brengen van materiaal op zondag, postbode ZEKER bellen aan de deur. Wij waren thuis en niets gehoord, toch stak er een briefje in de brievenbus dat hij aan de deur geweest was.Spijtig want wij hadden ons er op verheugd, nu hebben we tot dinsdag moeten wachten om het af te halen.

Pluspunten

- 2 harde schijven: 1 voor besturingssysteem en software + 1 voor data (of back-up). - fantastische grafische kaart - schitterende beeld- en audiokwaliteit - mooi design - performant: I7 core + 16 GB werkgeheugen - 5 GHz netwerkkaart - goed koelingssysteem (doch geruisloos) - Zeer snelle levering en volledig - Goed ingepakt :-)

Audiojack voor koptelefoon zit ietwat krap. Goed doorduwen de eerste keer :-).

Pluspunten

Jullie maken je belofte waar! Ik had 's avonds een bestelling geplaatst en de volgende dag heb ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Super!!!

Pluspunten

Alles was in orde, levering op tijd,

het enige wat ik ergens wat raar vind is dat het toetsenbord dat ik besteld heb, in het frans is, bv ENTER = ENTRéE

Pluspunten

heb de vrijdag besteld en had gedacht van het maar de maandag te krijgen maar de zaterdag was de postbode er en alles was heel goed ingepakt super

Pluspunten

goedkoop en supersnelle levering

Pluspunten

vaste keuze met een goede prijze

levering door b-post met alle variatie mogelijk. soms goed soms met nalateid

Pluspunten

-Zeer klantvriendelijk -Zeer snel -Problemen, geholpen binnen het uur

-Zo goed als niets

Pluspunten

snelle levering scherpe prijs

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemak van bestelling, snelheid van levering

Nog geen ervaring mee

Pluspunten

snelle levering en perfect materiaal

geen

Pluspunten

Correct

Pluspunten

prima materiaal - zo gemakkelijk aan te sluiten dat men zou twijfelen of het toetsenbord en de muis wel functioneren ! werkelijk plug-in en werken ! zeer aangename touch van beide

Pluspunten

zeer groot aanbod en supervlugge en correcte levering!

Pluspunten

- Snelle correcte levering - mooie overzichtelijke website - technisch goede website, geen verbindings- of serverproblemen - veel productbeoordelingen door klanten, wat helpt bij de keuze - uitgebreide en juiste specificaties op de website - meestal een sterke prijs - sterk retourbeleid ("daarom", is ook een goed antwoord), maar dat heb ik nog niet getest, want ik was steeds tevreden met het product. Uit het aanbod "tweedekansjes" blijkt echter wel dat men zijn woord nakomt. - goed klantenprofielbeheer, mooi overzicht van al je bestellingen EN al je facturen, zodat ook iets minder ordelijke mensen hun factuur steeds terugvinden voor de garantie. Kortom: mijn favoriete online-winkel.

- de website is exclusief in het Nederlands, wat de klantendoelgroep voor België beperkt tot 60% van de bevolking. (Natuurlijk kan het vertalen van de site en een tweetalige klantendienst een serieuze kost meebrengen, dus misschien is dit een bewuste keuze) - qua assortiment vrij mainstream. Voor exotische adapters of zeer specifieke kabels kan je hier niet altijd terecht. Maar ook hier schuilt vermoedelijk een bewuste keuze. Een voorraad spullen die je misschien nooit kan verkopen drijft de kosten op, en dan ben je verplicht om als winkel de prijzen hoger te zetten. Dus begrijpelijk.

Pluspunten

Goeie productinformatie, snelle levering

Pluspunten

Perfecte service

Prijs soms wat hoger als concurrenten