Pluspunten

Snelle levering ! Normaal de dag erna, maar aangezien ik een pre-order had gedaan en het spel dat er bij zat pas woensdag uit kwam kreeg ik het pas woensdag en zo gezegd zo gedaan, om 8u stond de postbode er al met mijn pakketje ! Zeer tevreden !

Pluspunten

Allemaal perfect. uitrusting van de hoogste kwaliteit

Pluspunten

Perfecte webshop met een uitgebreid gamma en duidelijke informatie. En omdat het Coolblue is, heb je alles wat je koopt bovendien nog de volgende dag in huis! En hun klantenservice is buitengewoon goed. Als Coolblue ooit een telecomoperator wordt, stap ik onmiddellijk over!

Geen, ik ben fan.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Site clair, livraison ultra rapide, grand choix, prix OK

Pluspunten

Heel vlotte bestelling en heel snel geleverd.

De verpakking was wel heel groot vergeleken met de inhoud, dat lijkt mij wat verspilling.

Pluspunten

De producten zijn zeer goed aangekomen, waren voldoende ingepakt. Ook hun zelfde dag levering was perfect ik orde.

Niet veel...

Pluspunten

- Gemakkelijk producten zoeken - Snelle levering - Duidelijk afhandeling

- Geen ontdekt

Pluspunten

Mijn eerste plaats voor mijn aankopen van gsm,laptops en computers.

Alles is al perfect.

2 sterren: slechter dan verwacht

In tegenstelling tot de gegevens op de site van de fabrikant waarnaar verwezen wordt door Coolblue past de voeding niet op de laptop (HP probook470)

Pluspunten

Vlotte levering, goed onderhoud van een heel duidelijke webshop, de optie voor tweedekans toestellen die volledig in orde zijn, goede communicatie en veilige betaling

Een smsje sturen op voorhand indien mogelijk

Pluspunten

Betrouwbare site, heel snelle service

Het plannen van een leveringsdag zou handig zijn.

Pluspunten

Ik ben nu al paar jaar klant bij coolblue en heb nog nooit problemen of klachten gehad, De mensen achter coolblue zijn gewoon simpelweg super vriendelijk en helpen je steeds verder met wat dan ook. Deze gedreven mensen zijn de reden waarom coolblue de beste webshop is. Positieve punten: * De beste service die er is * super snelle levering * kwaliteitsproducten * correcte prijzen * Geweldige webshop

Enigste wat eventueel handig is maar niet noodzakelijk, dat je 2 of meerdere producten kan vergelijken en zo de specs en voor-nadelen naast elkaar hebt staan. En misschien in de toekomst eventueel een "pc builder" waar je een custom pc kan samenstellen.

Pluspunten

Gemakkelijk besteld Fantastische service Snelle levering, zelfs op zondag Altijd vriendelijk geholpen, zowel online als in de store Dicht bij huis ;)

Webshop niet altijd even duidelijk, nu en dan eens een foutje in de info. Prijzen zijn niet de scherptste, maar de service maakt dit goed!

Pluspunten

Je hebt nog niet eens kunne bestellen en je pakketje is er al.

Pluspunten

Heel snel geleverd! Perfecte staat! Perfecte productomschrijving!

Pluspunten

Zeer vlugge levering. Rond 17.00 besteld , de dag erna om 9.30 aan huis geleverd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vroeger hadden jullie een hele goeie service, daarom kocht ik altijd bij jullie, maar van die service is niets meer te merken.

Dit is al de 3de keer op rij in 2 maanden tijd dat de afspraken rond de levering niet nagekomen worden en dat ik mijn bestelling te laat ontvang. Ik heb bij deze bestelling al getwijfeld of ik nog wel bij jullie zou bestellen, nu staat mijn beslissing vast dat dit de laatste keer was.

Pluspunten

- Geweldig ! - Mooi kleur design - Goed materiaal . - Prijs / kwaliteit is super !! - Perfect op tijd aan huis geleverd !

- Misschien een fijner kabel . Nu is deze dik .

Pluspunten

-Heel goede prijs kwaliteit verhouding -Snelle levering -Makkelijk producten te vergelijken met elkaar -Standaard garantie zorgt voor zekerheid bij aankoop -Vriendelijke helpdesk

Pluspunten

Goeie service, duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Goede service, smells levertijd

Geen ;)