Pluspunten
Snelle levering (de snelste service die ik ken tot op vandaag). Ik bestelde een controller voor ps3 en een laadstation. alles in de originele winkelverpakking en items precies zoals beschreven. Het laadstation nam ik erbij omdat dit pakket werd voorgesteld. Prima combo voorstel! Mooi verpakt in een handige coolblue verzenddoos HEEN en TERUG. Ook al maak ik geen gebruik van de gratis retournering, het geeft extra vertrouwen dat dit probleemloos kan.
Verbeterpuntenalles gaat vlotjes, maar shoppen via internet blijft vaak heel onpersoonlijk. Dus eventueel een tip voor tijdens het bezoek aan jullie webshops: een persoonlijke touch (vb: kies je personal shopper: klant kan virtuele verkoper kiezen adhv een foto of zelfs avatars... een zee van mogelijkheden voor creëren van cool blue avatars)
Ach ja. Ook al is het me duidelijk geworden dat ik tegelijk op consoleshop en bijvoorbeeld tabletshop producten kan toevoegen en in 1 keer afrekenen... In eerste instantie dacht ik dat ik eerst op consoleshop zou moeten afrekenen en dan alles opnieuw zou moeten doorlopen van winkelpand tot afrekenen. Misschien kan je voor net voor de betaling de vraag stellen of we niks nodig hebben uit een andere coolblue webshop (we hebben vaak nog iets nodig en denken er niet onmiddellijk aan).