Pluspunten

Vriendelijke service met onmiddelijk contact zelfs in geval van problemen in het weekend. Zeer klantgerichte werkwijze.

Pluspunten

Levert mega snel, nooit klachten gehad.

Pluspunten

Erg goede service, duidelijke website en altijd op tijd geleverd. Ook een ruim aanbod aan producten op een erg overzichtelijke website. Het feit dat coolblue ook echte winkels heeft is ook een groot voordeel als er iets wou mankeren (wat bij mij nog nooit is gebeurd). Als jullie wo verder doen wal ik altijd blijven kopen bij coolblue! Bedankt!

Controle op reviews, ik vind dat een persoon die het product niet heeft gekocht ook niet een review kan schrijven waarop ik blindelings kan vertrouwen, gewoon een tip!

Pluspunten

snel,gemakkelijk,correct

geen

Pluspunten

Beste prijs en super service. Zondag 19u besteld, maandag middag geleverd. De kids waren super ongeduldig om hun PS4 te ontvangen. Vertraging zou dus een ramp geweest zijn.

Pluspunten

Zeer goede klantendienst en snelle levering!

Geen! :)

Pluspunten

Supersnelle levering. S avonds besteld, s morgens geleverd..fantastisch Prima naservice, perfekte afhandeling !

Tot hiertoe geen enkel verbeterpunt

Pluspunten

-Leveringen worden op tijd geleverd. -Producten zijn goed verpakt -Heeft een goede service

Pluspunten

Snelle hulp bij problemen, goeie site, veel productkennis

Bij fouten bpost betere communicatie

Pluspunten

Een Top service! Goede prijskwaliteit Klantenservice is Top

Pluspunten

alles is in orde, levering de dag na de bestelling en alles werkt zoals het moet werken.

Pluspunten

zeer vlotte behandeling

geen

Pluspunten

Leveren op zondag

Pluspunten

Echt snel geleverd,ze hebben echt alles,

Pluspunten

Altijd snelle levering bij coolblue, en dat heb ik graag, zelfs op zondag?

Voorlopig heb ik nog geen minpunten aan coolblue opgemerkt.

Pluspunten

Altijd kwaliteitsvolle producten en goede timing bij bezorging

Pluspunten

Zeer snelle levering, alles goed verpakt, vlotte aankoop methode op de site. Duidelijke info.

Niet echt.

Pluspunten

Over Coolblue ben ik erg tevreden, en jullie opvolging is top.

Jullie samenwerking met Bpost. Juist omdat jullie op zaterdag en zondag leveren bestelde ik iets op vrijdag. ik bleef thuis, maar niemand kwam en een briefje werd ook niet nagelaten. In plaats van zondag kwam Bpost op maandag pas terug, wanneer ik niet thuis was. Spijtig dat ik dan pas het weekend daarna mijn dringende pakje kon ophalen. Daar kunnen jullie niets aan doen, maar het zou fijn zijn als jullie wel nog konden bijsturen van een levering, dan alles over te dragen naar Bpost. Het vertrouwen hierin is veel minder.

Pluspunten

Enorm snelle levering, nog geen 24u na bestelling de aankoop ontvangen. Alles perfect zoals het hoort met de mogelijkheid tot omruilen binnen de 14 dagen na aankoop. Al verschillende aankopen gedaan bij Coolblue en zoals steeds: subliem!

Geen.

Pluspunten

1080p 60fps streaming en recording klein lichtgewicht met grote prestaties kabels bijgeleverd USB 3.0 top product, zeer mooie uitzend/record kwaliteit

werkt enkel met USB3 !!!Opgelet AMD gebruikers!!! Dit product werkt niet op een AMD pc met ASmedia USB3.0 Host-Controllers!! - Enkel te gebruiken op een pc met intel USB3.0 Host-Controllers (zie bii apparaatbeheer, universal Serial Bus-controllers)

Pluspunten

Snelle leverservice en super klantendienst

Pluspunten

Snel