Pluspunten

- snelle service - heel gemakkelijk te bestellen en laten leveren op de gewenste dag. - gemakkelijk om de toestellen te vergelijken

- Je weet pas de dag zelf tussen welke uren je aanwezig moet zijn. - Er wordt aangegeven dat installatie inbegrepen is, maar dit is niet gebeurd. (Dit kan zijn omdat de installateurs veel adressen op een korte tijd moet doen)

Pluspunten

Snelle levering uitleg bij bezorging.

Pluspunten

Zeer behulpzaam, vriendelijk en geduldig!

Pluspunten

Toestel netjes geleverd en geplaatst, uur van levering correct en goed aangegeven, vriendelijke mensen, oude toestel ook meegenomen

Misschien suggestie op de site al doen dat je soms een tussenstuk tussen wasmachine en droogkast nodig hebt om ze te kunnen stapelen? Dat wisten wij niet namelijk....

Pluspunten

Een dikke pluim voor de bezorging en aansluiting van het toestel.

Pluspunten

De leveringsketen van bestelling tot levering kent geen gelijke bij mijn weten : professionaliteit alom. De medewerkers zijn duidelijk geselecteerd op klant vriendelijkheid.

Die moet ik ver gaan zoeken. Meer aanbod, scherpere prijzen? Maar dat zijn verbeterpunten die voor iedereen gelden :). Doe vooral zo verder!

Pluspunten

Super prijs kwaliteit

Pluspunten

vriendelijke leveranciers

dag voordien exactere levertijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leveringstijd zeer goed opvolgbaar Correct afgeleverd vraag

Pluspunten

Perfecte prijs-kwaliteit ! Goede programma's

Pluspunten

Snelle service Goede uitleg

Pluspunten

Vriendelijke mensen, correcte schatting van leveringstijd, contactname 10 minuten voor levering

Pluspunten

Snelle afhandeling Duidelijke communicatie ivm levermoment

Pluspunten

Snelle service, heel vriendelijke leveranciers, top!

Pluspunten

Vriendelijke mensen die kwamen leveren en installeren. De installatie gebeurde snel en efficiënt. Ze hadden tijd voor mijn vragen en legden alles duidelijk uit.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik had het de dag erna

Twee vreemde die nog niet eens Nederlands kunnen spreken brachten mij de droogkas, ze hebben hem niet opengedaan niet getest en zeker niet geïnstalleerd, helemaal niet zoals hun reclame

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hun belofte niet nagekomen "besteld voor 23:59 morgen geleverd." Pas 2 dagen later toestel ontvangen. Bezorgers konden niet antwoorden op vragen, waren het Nederlands niet machtig.

Pluspunten

's avonds besteld, de volgende dag mooi op de aangegeven uren in huis!

Pluspunten

Snelle service, goedgemutste en enthousiaste hard werkend personeel die met de glimlach de droogkast naar de eerste verdieping brachten en de oude droogkast meenamen.

Respons op verzoek om in de namiddag te leveren.

Pluspunten

Supersnel,vriendelijke leveranciers

Pluspunten

Snelle levering en correct ! ! !

Pluspunten

Effectief vandaag bestellen, morgen in huis of op andere gekozen datum. Geven een seintje 5 minuten voor levertijd. Dag ervoor krijg je al een mail met een richt uur, de ochtend zelf een meer concreet uur. Mensen vroegen zelf of ze ons wasmachine moesten aansluiten ook al hadden we deze niet gekocht via coolblue.

Geen.

Pluspunten

Prijs/snelheid leveren