Pluspunten
Mijn droogkast werd netjes op de afgesproken dag geleverd. Ik kreeg de avond voordien een sms en mail en een kwartiertje vooraf kreeg ik telefoon van de bezorgers dat ze onderweg waren. De droogkast werd op de juiste plaatst geïnstalleerd en ik kreeg uitleg. De verpakking werd netjes terug meegenomen. Hele goede service!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruime keuze aan een goede prijs, met een eenvoudig te hanteren vergelijkingspagina. Het principe 'vandaag besteld, morgen in huis' is altijd een pluspunt; als je de levering op een andere dag wil, kan je dit aanduiden. Zeer correcte en vriendelijke levering: 30 minuten op voorhand gebeld, toestel zonder folie en doos werd gebracht tot in de kamer die ik wou.
VerbeterpuntenHet is praktisch niet altijd haalbaar, maar een tijdsinschatting in de mail zou handig zijn, al is het maar om te weten of het in de voor- of namiddag geleverd wordt.
Pluspunten
- Snel - Vriendelijk - Droogkast tot op 1ste verdieping gebracht - Oude droogkast naar beneden gebracht - Afval zelfs meegenomen - Alleen maar lof over de service
Verbeterpunten- Realtime info was in de war, waardoor de levering plots vroeger was dan dat de realtime info vertelde.
Pluspunten
- De koeriers waren enorm vriendelijk, aangezien ik ook niets ken van wasmachines, welke hier reeds stond maar nog niet was aangesloten: deden deze jongens dit voor mij op enkele minuten tijd - Levering en installatie van de droogkast ging uiterst snel + je kan hun ook advies vragen qua opstelling, afhankelijk van de ruimte waarin deze moet komen. - Ik moest een condensdroger kopen aangezien er geen afvoer voorzien was. Ik had hier enorm veel schrik voor omdat ik op men oude appartement over een soortgelijke droger (10j oud) beschikte en deze was enorm lawaaierig, de hele ruimte hing vol met vuil stof, letterlijk ALLES in de ruimte werd kleddernat (condens) en dan nog eens de pluizen, stof wat er in het rond vloog bleef overal aankleven! Wauuw, wat een verschil met deze machine! Ze staat in een besloten bergruimte zonder raam. - stille machine, deur van het bergkot toe en je hoort NIKS meer - af en toe stijgt de temperatuur een beetje in het berghok, maar brengt geen schadelijke gevolgen met zich mee - GEDAAN met viezigheid, stof, condensuitstoot!!!! - enkel nog beetje zoeken naar alle programma's die het toestel kan, aangezien ik blijkbaar van een prehistorisch model kwam, maar het lijkt me alvast zeer gebruiksvriendelijk - uitzicht = prachtig - na elke beurt wel het pluizenbakje legen (hoeft niet, ik doet dit standaard) is maar werkje van 30 sec. - na reeds 3 intensieve droogprogramma's was het condensreservoirbakje pas vol, heel handig te legen: ZEER TEV
Verbeterpunten- Track & Trace status van je order moet veel beter!!
Pluspunten
Vlotte installatie met een glimlach, zelden zo'n vriendelijke mensen over de vloer gekregen
VerbeterpuntenKraantje voor wasmachine was niet goed vastgedraaid
Pluspunten
snelle levering / professionele behandeling van mijn bestelling
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding.
Pluspunten
allemaal prima! zo blij met een droger die het helemaal doet, geleverd, neergezet, uitleg.Super!
Pluspunten
's avonds besteld, de dag later om 9u al geleverd. prima service !
Pluspunten
Zeer vlugge levering en vriendelijke mensen die machine op zijn plaats zetten.
Pluspunten
Super-snelle levering! Alles netjes aangesloten (droogkast en wasmachine). Echt met de glimlach geïnstalleerd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prijs Levering Info
Pluspunten
ZEER snelle levering en correcte plaatsing , zelfs geen vuiltje achtergelaten 10/10
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenAansluiting condensdroogkast op afloop was niet volledig uitgevoerd, zodat het voor ons nog zoeken was.
Pluspunten
Vriendelijke service. Snel. Goede uitleg.
Pluspunten
Nieuwe droogkast werd mooi geinstalleerd en de oude meegenomen. Alles perfect.
Pluspunten
-Stil -Degelijk gebouwd -licht in de trommel -Energieklasse
Verbeterpunten- Zwaar - uitgiet teutje voor waterreservoir kan beter - telkens 2 filters uit kuisen.
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk, duidelijke communicatie en snelle levering! Zou het iedereen aanbevelen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- kapotte droogkast na 1 dag al vervangen - oude droogkast weg en geen verpakkingen - goede communicatie van coolblue en logistieke partner
Verbeterpunten- specificaties van de toestellen laden niet altijd in de website (iOS / Safari)
Pluspunten
Niets dan lof, afgesproken data prima respecteert klant wordt goed op op de hoogte gehouden welk tijdstip de levering zal plaats vinden. heel vlotte levering zelf in een kelderverdieping de levering heeft 10 min in beslag genomen ook heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Pluspunten
-Stuurt een sms wanneer ze toekomen -Vriendelijk -zeer behulpzaam -snelle levering
Pluspunten
je kan je de leverdatum wijzigen snelle levering prima prijzen makkelijke website
Verbeterpuntenbij de levering heb ik zelf moeten vragen om mijn oude droogkast mee te nemen, de chauffeur was zeer gehaast maar wel beleefd. op de website stond duidelijk gratis levering en installatie + het oude toestel nemen we mee
Pluspunten
Ruime keuze Lage prijzen Snelle levering
VerbeterpuntenGeen Een voorbeeld voor de rest
Pluspunten
super snelle levering heel vriendelijke mannen die de levering gedaan hebben en die alles ter plaatste hebben aangesloten! 10 op 10!!