Pluspunten

Snelle en correcte service en levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering, vandaag besteld morgen in huis. Fietsendrager makkelijk te plaatsen en op te bergen. Bijgeleverde tas is ook zeer handig. Zeer goede prijs kwaliteit. Ben zeer tevreden met deze aankoop.

geen.

Pluspunten

Goede en overzichtelijke website.

Een compatibiliteitspagina (wat past wel/niet op welk voertuig zou veel retours kunnen besparen)

Pluspunten

snelle levering zeer goede kwaliteit makkelijk in elkaar te steken

geen

Pluspunten

Snel geleverd en perfecte tweedekansartikel gekocht, alles top.

Pluspunten

Een enorm vlugge levering. Ik kon het eerst niet geloven in de late avond besteld en vroeg in de morgen geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed dat je het kan laten leveren dag na bestelling.

Had ik geweten dat de levering met de post zou komen had ik het anders geregeld. Oke je hebt een track en trace. Maar leveren tussen 8u en 16u is moeilijk. Ik was natuurlijk eventjes buiten voor hond en dan komen ze natuurlijk. Was het maar zoals bij vandeborre. Dan weet je ongeveer binnen een half uurtje zijn we er. Zou zoveel beter zijn. Nu kan ik zelf morgen eindelijk het bij de post gaan halen dit na 3 dagen.

Pluspunten

vandaag bestellen ,morgen in de bus = dat is 100% ge garandeerd .

Pluspunten

Alles verloopt heel snel en heel correct

Pluspunten

Juiste prijs en snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk te monteren Weegt niet veel Degelijk materiaal Op tijd geleverd Scherpe prijs

Voor mij niet van toepassing

Pluspunten

snelle levering, direct contact en feedback via mail correcte afhandeling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

.Geen

Geen oordeel te geven! Wij hebben dit fietsenrek gekocht met het idee de fietsen mee op vakantie te nemen. Het fietsenrek was beloofd voor zaterdag zoals ook gemeld door jullie. Zaterdag de ganse dag thuisgebleven en gewacht.... Normaal hadden wij vandaag op vakantie vertrokken maar uitgesteld wegens wachten op Coolblue... Jullie tv reclame en webreclame ten spijt, tot nu toe nog NIKS gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website. Eenvoudige montage met duidelijke instructies.

Leverdatum was 1 dag later dan gepland.

Pluspunten

Een zeer vlotte afwerking van de bestelling. Ook het bestellen gaat heel vlotjes. Duidelijke site.

Kan niet beter

Pluspunten

Vlotte levering, degelijke verpakking, correcte facturen. Degelijk materiaal.

Indien levering in verschillende delen gebeurt graag een info over het feit dat de levering gescheiden is en eventueel een mail in verband met de volgende levering.

Pluspunten

Levering de volgende dag, en de beste prijs die ik voor dat artikel op dat moment kon vinden.

Pluspunten

Supercontent van onze fietsdrager en wat een snelle levering ! Ik kan Coolblue iedereen aanbevelen ! Grts

Alles was perfect bij levering !

Pluspunten

Vlugge levering Correcte prijs De fietsendrager zelf is heel gebruiksvriendelijk , kant en klaar voor gebruik geleverd. Enkel uitpakken en gebruiken

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb op maandag een fietsendrager voor mijn auto besteld, deze moest dinsdag rond 11:00 geleverd worden. Vandaag donderdag is hij er nog altijd niet. Ordernummer 23424974

Pluspunten

Ik weet niet hoe ze het klaarspelen. Op zondagnamiddag besteld en maandag voor de middag afgeleverd en alles perfect in orde. Proficiat