Pluspunten
Ik was op zoek naar een fietsendrager om twee elektrische fietsen op de dissel van mijn caravan te monteren. Thule had ik zelf al geprobeerd, maar paste niet op de lange dissel van mijn Dethleffs caravan. Bij Fiamma stonden de fietsen te hoog wat de stabiliteit niet ten goede komt.
Ik vond nog één ander merk: UEBLER. Het kantelbare model DT2 leek mij zeer geschikt. In België kon ik het model nergens bekijken. Wel bestellen. In Nederland zijn veel Uebler-dealers, maar niemand had het bepaalde model in voorraad. Het kon alleen besteld worden.
Alleen bij Coolblue vond ik een duidelijke teruggaaf garantie.
Uiteindelik was ook de Uebler DT2 niet geschikt voor mijn twee Koga-fietsen.
Coolblue nam mijn bestelling zonder poespas terug! Service!
Verbeterpunten10/08/2016 Coolblue bevestigt mijn bestelling.
10/08/2016 12:35 Dynalogic kondigt de levering aan voor 11/08 tussen 8:00 en 18:00.
11/08/2016 07:20 Dynalogic zoekt andere leveringsroute. Misschien wordt op 11/08 niet meer geleverd. Zal dan bellen.
Ik bel naar Coolblue voor enige uitleg. Ik ben in onzekerheid! Men kan me niet antwoorden. Zegt me dat het ook geen zin heeft naar Dynalogic te bellen.
11/08/2016 12:23 Dynalogic zegt te zullen leveren tussen 12:15 en 15:15.
Zonder de mail van Dynalogic van 11/08/2016 om 07:20 was ik geen halve dag in onzekerheid geweest. De klant moet niet alles weten!
Uiteindelijk eind goed, alles goed.