1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nog helemaal niets.

Als je iets verkoopt en je zegt dat het de volgende dag wordt geleverd dan moet je daar ook voor zorgen. Ongeacht wat er nog moet gebeuren het plaatsen van een stekker aan het fornuis kost dus 6 dagen. belachelijk een gemiddelde onderhoudsbeurt aan je auto kost nog geen dag. En als je dan belt naar die firma dan krijg je het antwoord we zijn maar een klein bedrijf en hebben het te druk om eerder bij u te zijn en wat zijn die paar dagen dat u niet kunt koken. Dan gaat u toch elke dag uit eten. Je gek voor woorden. Zo'n zaak zou niet mogen samenwerken met een zaak als coolblue.

Pluspunten

xxxxx

Pluspunten

efficiente bestellingsflow.

Blijkbaar liep er iets fout bij de levering, je meot echter zelf op zoek gaan wat. er komt geen update/melding van leverancier, pas na 48 uur van coolblue zelf.

Pluspunten

Levering was stipt op het afgesproken uur.

Ik heb al meermaals bij Coolblue besteld. We kregen altijd een blauwe doos van hun met daarin de goederen. Deze keer was het een neutrale doos. Dit vond ik jammer omdat ik me altijd kapot moet lachen met de humor die zij op hun dozen plaatsen :-). Die gasten zijn niet normaal (in de positieve zin). Dus ja ik weet het dit is mierenneuken (sorry voor de taal) en absoluut geen negatieve opmerking, maar eerder een verbeterpunt :-). Bij onze volgende bestelling terug een verpakkingsdoos van jullie graag :-D

Pluspunten

heel snel geleverd toestel perfect in orde heel tevreden over prijs/Kwaliteit koerier kon gevolgd worden, perfect om niet ganse dag te hoeven wachten

geen momenteel ;)