Pluspunten

Super! Bestelling volgende dag in huis!

Pluspunten

De gocart is héél degelijk gerief! Een handige papa kan het makkelijk monteren adhv de instructies. Een blij gezicht hier en daar doen we't uiteraard voor!

Wij kochten bij de gocart Berg Rally Orange de bijpassende aanhanger. Wegens een misverstand van onze kant uit, kochten wij eveneens de bijhorende trekhaak, maar deze dient er NIET bij te worden aangeschaft, daar de aanhanger aan dat type gocart kon worden bevestigd zonder trekhaak. Ik veronderstel dat de trekhaak bestemd is voor een ander model gocart, of andere, grotere aanhanger.

Pluspunten

Snel ontvangst en de duo stoel past Perfect!

Pluspunten

- Snelheid van levering - Communicatie per email

Pluspunten

Onwaarschijnlijk snelle levering.

Doos beetje beschadigd.

Pluspunten

Levering zoals het hoort, product zoals beschreven.

Pluspunten

Snelle levering duidelijke communicatie duidelijke informatie

Pluspunten

alles

een spaarsysteem voor volgende aankopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte en snelle levering