1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vriendelijk

voor 23u besteld....morgen bij u thuis ??? levering na 2 dagen

Pluspunten

Snelle en correcte levering;

Pluspunten

snel,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles verliep vlot

Pluspunten

zeer snelle afhandeling. 's anderendaags in huis zoals beloofd.

Pluspunten

Zeer snelle Conforme levering.

Voorlopig niets !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij bestelden vorige maand een gps. Onze betaling werd door u ontvangen op 17/05/16. Op 30/05/16 hebben we zelf moeten bellen om te vragen waarom de bestelling nog niet geleverd werd. Door "een fout in het systeem" werd de bestelling blijkbaar geannuleerd. Onbegrijpelijk!

Pluspunten

Supersnelle service aan een correcte prijs

Pluspunten

Goed bediening en vlugge levering Doe zo verder

Nihil

Pluspunten

- Zeer stevig en zwaar waardoor dit muurvast blijft zitten ook in de gekste bochten en op rotondes, zonder lijm noch sporen - Nooit meer kringsporen van zuignappen op je voorruit - Je volledige gezichtsveld blijft behouden - Je kan de gps nu perfect bedienen, hij is ook erg goed draaibaar en pivoteerbaar, spijtig dat ik dit niet al jaren geleden had :-)

- Je kan hem niet in het handschoenenkastje opbergen wegens de grootte, maar deze is dan ook belangrijk en net de reden waarom hij zo goed op je dashboard blijft liggen dus geen echt minpunt - Ik hoop dat de antisliplaag lang meegaat en niet te snel verslijt (dat valt nog af te wachten, ziet er wel dun en fragiel uit). - Voor mijn wagen lukt dit prima, maar je moet een relatief plat dashboard hebben en je moet toch een plaatsje voorzien van 15 x 15 cm ongeveer.

Pluspunten

snelle levering voor n product aan schappelijke prijs en goeie kwaliteit! heel tevreden!

Pluspunten

Steeds snelle en correcte leveringen !

Pluspunten

- 14 dagen geld terug garantie zonder moeilijke vragen! - Snelle levering, dag erna wanneer besteld voor middernacht. - Altijd op de hoogte van het verloop van bestelling en levering. - Snelle reactie op vragen. - Scherpe prijs. - Geen verzendingskosten.

Pluspunten

Op donderdagavond bestelt en op vrijdagvoormiddag al ontvangen.Hoe zou je dan ontevreden kunnen zijn. Superservice. Ik had de dag voorden gebeld voor een woordje uitleg en ondanks dat Coolblue niet de goedkoopste was, heb ik er toch besteld. Zeer tevreden.

Coolblue s altijd zeer inventief met leuke boodschappen en leuke ideeën wanneer de bestelling wordt afgehandeld en onderweg is. Misschien een idee om ook een leuke mail te sturen wanneer het pakketje is afgeleverd.

Pluspunten

Alles oke 100% tevreden

Pluspunten

Bestellingen zijn zeer goed op tijd. Tot nog toe geen problemen ondervonden. Heb echter ook nog niets moeten omruilen = pluspunt.

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering, zelfs op zondag.