Pluspunten

Supersnel in elkaar te zetten Veel programma's Even goed als de materialen die je in de fitness terug vindt Maakt absoluut geen geluid Perfect!

Pluspunten

Snel en correct geleverd zonder beschadiging, zeer tevreden. Super handig via Track&Trace!

Bij afhaling diende ik niet af te tekenen voor ontvangst, noch werd mijn bestelbewijs (op mail) gevraagd. Het risico is misschien klein maar iemand die zich voordoet als mezelf kan zonder problemen mijn pakje meenemen.

Pluspunten

Stipte levering.

Pluspunten

Snelle levering. Goede producten.

Alles tiptop

Pluspunten

Zeer snelle levering!!

Pluspunten

Zeer correcte levering en service

Pluspunten

Producten mooi ingepakt snelle leveren goeie ophaalpunten

Pluspunten

snelheid van levering perfecte internet communicatie vriendelijke en capabele installateur

Pluspunten

- op tijd geleverd - duidelijke info over product - crosstrainer gemakkelijk en snel in elkaar te steken - doet alles wat hij moet doen

Pluspunten

Goede levering en vooral een super toestel om op te trainen. Wij zijn fan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

super snelle levering en prisj ok

Pluspunten

Zeer snelle aflevering (10u na bestelling)

Pluspunten

Zeer positief!

Pluspunten

Zeer goede en snelle service aan de beste prijzen!

Doe zo verder.

Pluspunten

Overzichtelijke website en altijd een snelle afhandeling. Super dat het de dag nadien al geleverd wordt.

Pluspunten

Tweede kansproducten. Gebruiksvriendelijk bestelsysteem. Betaalcomfort. Zeer snelle levering. Maakt beloftes (zowel qua productbeschrijving als qua dienstverlening) ook waar!!!

Pluspunten

Vlotte en snelle service, heel vriendelijke mensen die kwamen leveren

Adresbevestiging wat minder goed aangeduid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

tot aan de levering is alles redelijk vlot verlopen. Op de aanvankeliik voorziene leverdatum werd ons de dag zelf meegedeeld dat er toch niet geleverd zou worden...beetje laat maar soit, we kregen een correcte mail met verontschuldiginen, en de levering ging de dag erop door.

Ik had 95 EUR betaald voor de montage van de hometrainer. De bezorger heeft zelfs de moeite niet genomen om zich deftg te parkeren, heeft de hometrainer in de gang gesmeten, en gezegd dat er 'geen sprake van was dat hij die fiets ging monteren'... tja ... niet leuk!

beloofd te leveren op 8 juni, 9juni geleverd Het toestel was reeds vroeger door iemand in elkaar gezet !!!!! maar alles functioneerd

Pluspunten

Snelle levering Fantastische klantendienst Overzichtelijke webshop Goede informatie Kwaliteitsvolle producten Goede prijzen Gewoonweg de beste webshop!

Geen!

Pluspunten

Foamroller is gewoon wat ik ervan verwachtte. Aangekocht op aanraden van mijn kinesist/fasciatherapeute.