3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op de site staat bij elke aankoop . Als je voor 23.59u besteld, dat het dan de dag nadien aan huis word geleverd. Ik heb op mijn toestel 2dagen moeten wachten. Ik heb de wondercare gekocht. Een heel mooi toestel en het werkt perfect alleen een beetje te klein voor mijn benen.

Pluspunten

Snelheid levering

Pluspunten

zeer tevreden snelheid ven bestelling thuis bezorging goed,kon op pc de bestelling volgen vanaf vertrek tot op het uur van bezorging alles met de glimlach

Pluspunten

heel vlug

Pluspunten

Snelle levering, duidellijke beschrijving van artikel, gratis verstuurd.

Pluspunten

dag na bestelling al om 8 uur bij mij thuis geleverd ondanks grootte pakket

Pluspunten

Goed materiaal, stevig, fijne workout, dvd''s met hele workouts. Super tevreden!

Pluspunten

Snelle levering. Super winkel.

Pluspunten

snelle service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

nog geen...kan misschien nog komen als ik daadwerkelijk het product ontvang.

levering zou volgende dag zijn...echter spullen waren 'kwijtgeraakt'. Hoop ze nu vrijdag te ontvangen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heel correcte vriendelijke en vlotte service , reeds verschillende zaken besteld en uiterst tevreden ..maar

er ontbrak een deel van de bestelling (borstel gardena set) en die laat nu nog op zich wachten ..had er wel al graag gebruik van gemaakt :-(

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestellingen

Pluspunten

- informatie over waar je pakket is. - aflevering op een correcte manier - medewerkers vriendelijk en in uniform wat vertrouwen geeft. - 2x sms gekregen met tijdsblok. Dus top!

Pluspunten

Biedt producten aan van goede kwaliteit voor een goede prijs. Vlotte levering en werking.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vriendelijke klantendienst dient jammer genoeg wel alleen om te sussen.

Indien een levering niet kan doorgaan, verwittigen de mensen voor 0h zodat ze de mogelijkheid hebben een nieuwe afspraak te maken. Of beter nog. Vraag de klant wanneer het past en maak dit zo vlug mogelijk in orde, ev. met een grotere bedrijfswagen, zodat je mensen niet volledig in de plan laat maar toont dat je je uiterste best doet om dit recht te zetten. Ik zou de bestelling donderdag hebben en moet nu, doordat Coolblue geen extra inspanning wenst te doen, wachten. Op zaterdag en zondag is er geen levering. Verander prijzen niet van dag op dag. De ene dag betaal je 450 euro, de dag erna 500 euro. Besluit: De volgende keer koop ik hetzelfde product aan dezelfde prijs bij bol.com. Tot nu toe hadden deze steeds een stipte levering. Graag gebruikersvoorwaarden in het Nederlands.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Pluspunten

Goede en correcte productvoorstelling. Snelle, correcte en vriendelijke levering, zelfs op zaterdagmiddag.

Pluspunten

Op tijd.

Pluspunten

Levering was er zelfs vroeger dan voorzien en pico bello in orde!

Pluspunten

Pluspunten

's Avonds laat iets besteld, de volgende ochtend werd het al geleverd. Tweede kans artikel is volledig in orde.