Pluspunten
De recensies van de Coolblue specialiste hebben mij heel erg geholpen bij het kiezen van bluetooth oortjes die ik zowel voor dagelijks gebruik als om te sporten dacht te gebruiken. Ik was ten einde raad aangezien mijn kennis van hoofdtelefoons beperkt is, maar het aanbod op Coolblue zo enorm. De reviews van de specialiste, maar ook deze van de andere klanten gaven samen een realistisch beeld van wat ik kon verwachten van de verschillende producten en hebben me geholpen een juiste aankoop te doen.
Andere pluspunten van de webstore:
- Zeer klantvriendelijk
- Goede service, snelle levering
- Niet alleen webshop maar ook de 3 Coolblue-winkels om de producten in 'real-life' te kunnen bekijken voor aankoop.
- Groot aanbod en bovendien leuke aanbiedingen
- Klantendienst via vele media-kanalen (twitter, facebook, chat...), een webshop waarbij de afstand tussen verkoper en klant tot een minimum gereduceerd is, fantastisch!
VerbeterpuntenEnkele dagen geleden zocht ik naar de voorwaarden voor het retourneren van een product aangezien ik 'oortjes' wou bestellen en niet zeker was of dit het juiste model zou zijn. In deze voorschriften staat vermeld dat om hygiënische redenen bepaalde producten met verzegeling niet worden geruild. Nu hiermee was het niet meteen duidelijk of dit ook voor mijn product geldig was. Ik heb uiteindelijk geen contact opgenomen met de klantendienst en heb met alle vertrouwen de aankoop laten doorgaan.