Pluspunten

Zeer goeie service bij vragen. Komen ook met oplossingen bij problemen.

Pluspunten

- supersnelle levering, altijd op tijd, nooit problemen (zowel morgen, op zondag en VandaagNog)

Pluspunten

Je kan er echt bijna op rekenen dat je je artikel de dag nadien ontvangt. Service is top!

Pluspunten

- Horloge arriveerde in perfecte staat - Besteld om 23u45 en de volgende dag aangekomen (op zondag!) - Toevallig leuke korting op het product dat ik wou

Pluspunten

Vandaag besteld en de dag erna geleverd

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Overzichtelijke site. Snelle levering.

Pluspunten

Zaterdagavond om 21 uur bestelling geplaatst en de volgende dag op een zondag al geleverd om 12:30 uur! Wat een service. Makkelijk en snel!

Pluspunten

Heel goede service. Vlug geleverd. Heel tevreden over.

Pluspunten

-top

-niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Retour zendingen beter verwerken

Pluspunten

Simpel, maar doet wat het moet doen....

Nog niet echt geen gevonden . Als je iets zoekt puur voor je hartslag is deze een perfecte keuze

Pluspunten

De allerbeste service ooit!! Avondlevering genomen op dezelfde dag! Alles werd onmiddellijk enorm goed gecommuniceerd. Ik kon perfect nog andere dingen doen voor het pakketje aankwam omdat ik zo goed op de hoogte werd gehouden! TOP service! Ik bestel weer!

Ik kan op niets komen.....

Pluspunten

Mijn eerste sporthorloge die ik aankocht was een Polar M600 maar die had wat problemen na het updaten en de batterij ging vrij snel leeg. Daarom heb ik mijn Polar M600 ingewisseld voor een Polar V800 en ik had geen betere keuze kunnen maken. telefonisch hebben de mensen van coolblue mij direct geholpen met het omruilen. Een zeer vlotte en directe dienst naverkoop

blijven inzetten op jullie sterktepunten!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

levertermijn

het bestelde onderdeel past niet op mijn Garmin Vivosmart HR. Ook van Garmin krijg ik geen enkele feedback op mijn mails...

Pluspunten

- snelle levering ('s avonds bestellen is 's morgens al in huis) - beschrijving van het product is zeer uitgebreid zodat je weet wat je koopt. Heeft zeker geholpen bij de aankoop van mijn eerste sportwatch -

- het zou nog beter zijn om nog meer modellen naast elkaar op de website te kunnen vergelijken.

Pluspunten

Zeer informatieve en gebruiksvriendelijke website! Top. Je kan produkten vergelijken wat zeer handig is. Levertermijnen zijn ontzettend kort.

Pluspunten

Pluspunten

Indien ik vragen had kreeg ik snel reactie!

Pluspunten

Vlotte service Prima levering