1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kan helemaal niks beoordelen. Wel het feit dat mijn pakje niet op de afgesproken dag werd voorgesteld en dan in een postpunt werd geleverd met vakantie tot 24/7. Met andere woorden, ik wacht nog steeds...

Pluspunten

Correcte tijdsaanduiding, hartslagmeter e.d. Uitstekende handleiding op internet. Goede verhouding prijs-kwaliteit.

Polsband, van minder kwaliteit, zou je moeten kunnen laten vervangen of apart kunnen aankopen tegen een redelijke kostprijs, zeker als het de bedoeling is om deze sporthorloge dagelijks te dragen. Dit is mijn tweede sporthorloge omdat mijn polsband was versleten en ze dit probleem blijkbaar nergens konden verhelpen.

Pluspunten

Quick delivery less than 24h and good price.

Nothing

Pluspunten

Heb een "gebruikt maar in nieuwstaat"-product gekocht voor die paar euro goedkoper. Ben erg blij met die optie!!

Pluspunten

Mijn fitbit werkt niet meer, na alles te hebben geprobeerd via de online support op fitbit.com heb ik contact op genomen met Coolblue. Zo gemakkelijk, mijn factuur wordt bewaard onder mijn profiel, ik zag direct dat ik nog 1 jaar en 7 maanden garantie had. Via de online tool mijn probleem gemeld, een retour label ontvangen, verpakt, naar een post punt gebracht. Binnen 2 dagen bericht dat ik een nieuwe fitbit voor hetzelfde bedrag mocht uitzoeken. Besteld op een zaterdag, geleverd op een zondag - zonder extra kosten! In 1 woord geweldig! Heel blij dat ik weer een fitbit aan hem, mij persoonlijk motiveert me dit om extra te stappen per dag!

Geen!

Pluspunten

bestelling ontvangen zoals beloofd en dat op een zondag

Pluspunten

heel snel service

Pluspunten

Laagste prijs,goede informatie en super snelle levering!

Pluspunten

Snelle, correcte service

Pluspunten

Snel en tevreden van het product

Pluspunten

Uitstekende service Snelle levering Goedkoopste prijzen

Kwaliteit van winkel aanhouden

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site Snelle levering Vriendelijke en correcte klantenservice

Voorlopig zie ik er geen

Pluspunten

snelle service, afspraken warden nagekomen, vriendelijk, toegankelijkheid

Pluspunten

snelle levering! Geen problemen met terugzending!

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden van coolblue. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede activity tracker maar vond mijn ding niet. Doordat coolblue mij een mail gestuurd had van een 3 horloges die zij aanboden was er 1 bij die echt aah mijn verwachtingen voldeed. Doordat er een 2de kans product in de aanbieding was heb ik 45 euro van de 200 euro korting gekregen. Dit is een perfect product waar niets op aan te merken is. Zeker een aanrader als u een extra kortîng wilt!

Soms is coolblue niet de goedkoopste wat vroeger wel het geval was.

Pluspunten

Zeer snelle feed back op vragen met bruikbare informatie. Er wordt niet moeilijk gedaan om een gebruikt product dat nog in garantie is te repareren of te vervangen. Top service!

Pluspunten

Supersnelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ten eerste vlotte en correcte levering door Coolblue. De Tomtom Spark 3 zelf is geweldig! Praktisch te bedienen tijdens het lopen en juiste GPS positie. De stopwatch is dan weer enorm handig tijdens het fitnessen. Om alle functies (zoals bijv. Sportschool en Freestyle) van de Spark 3 optimaal te kunnen benutten, zou ik persoonlijk de hartslagmeter aanraden.

Een uitgebreide handleiding mee in de verpakking steken zou praktisch zijn.

Pluspunten

Zeer tevreden! Mooi op tijd geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden via mail.

Pluspunten

Service, snelheid, vriendelijkheid, verpakking, aanbod, lokale karakter

Het merk Quadlock aanbieden :)