3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteitsvolle producten ... Knappe site... Vergelijkingsmodule erg praktisch ...

Werk maken van effectief navolgen van reclameslogan ... Vandaag besteld morgen in huis ...

Pluspunten

De volgende dag geleverd en goedkoopste prijs

Pluspunten

Super goede en snelle service, besteld om 22u30 en de volgende ochtend om 9u30 had ik mn bestelling reeds! Eveneens de klantendienst gebeld voor informatie en ben heel snel, vriendelijk en degelijk geadviseerd!

Pluspunten

Dezelfde dag geleverd!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Perfect delivery.

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling

Pluspunten

heel gemakkelijk te bestellen, snel en goed geleverd zelfs op zondag thuis geleverd meer moet da niet zijn ;)

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijk bestellen. Correcte feedback status bestelling. Netjes afgeleverd aan de voordeur , amper 11 u na bestelling. Vakkundig verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt, alles naar wens en werkt perfect zoals beschreven

Pluspunten

snel en feilloze levering

Pluspunten

Goede service en heel snelle levering.Besteld op zondagnamiddag en maandag al kunnen ophalen.Ook een ruime keuze om de bestelling op te halen.En geen extra kosten.

Pluspunten

Supersnelle levering !

Pluspunten

Heb een keukenrobot gekocht. Op zaterdag besteld en op zondagmorgen reeds in huis. Dit kwam goed uit, ik kon er direct mee aan de slag. Nog een snellere levering bestaat niet, denk ik. In ieder geval bedankt.