Pluspunten

Héél klantvriendelijk. Bij problemen krijg je heel snel antwoord. Je wordt geholpen op een duidelijke manier. (via mail en facebook gecontacteerd)

Misschien bij een probleem (mijn probleem was dat bpost het pakketje terugstuurde naar Coolblue waardoor ik het niet meer op tijd bij me thuis ging hebben). waarbij de klant het pakketje later ontvangt dan eerder beloofd, gratis de Coolblue VandaagNog geven. Omdat de fout bij Bpost lag. Maar dit is dan ook een voorstel, want ik ben al héél tevreden met de manier hoe ze hun klanten helpen en die is sowieso top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer duidelijke advertentie en keuzemenu supersnelle levering

postbode vragen twee keer aan te bellen, heeft pakje terug meegenomen omdat we niet snel genoeg de voordeur openden

Pluspunten

Snelle levering. Goede informatie om de SSD te installeren. Scherpe prijzen.

Pluspunten

Topproducten aan een schappelijke prijs.

Pluspunten

I like the product and works as expected. FAST shiplent, well packet, average price, good choices, infornation and reviews. GOOD SITE.

I woukd love to have a language like english to choose from when visiting the site.

Pluspunten

Snel, in orde, vriendelijke klantendienst

Pluspunten

Artikel overeenkomstig met beschrijving. Steeds snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Te laat. Geen besef van belangrijkheid

Pluspunten

correct volgens geplande levertermijn gebracht

Pluspunten

Ik heb deze ssd in mijn oude laptop gestoken, vroeger duurde het 7,5 tot 15 minuten om op te starten, nu gebeurt dit in gemiddeld 57 seconden (!) . De computer is niet meer te vergelijken, hij gaat heel snel en alle bestanden en programma's staan en werken zoals voorheen dankzij de Samsung migration software. Met de samsung magician software kan je bovendien nog extra instellingen aanpassen, wat de computer nog sneller maakt. Het inbouwen heeft maximaal 5 minuten geduurt. Alles is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Super snelle levering, product werkt perfect!

Pluspunten

levering de dag erna! Supersnel.

Pluspunten

Snelle levering (in dit geval: 14 u tussen online bestelling en levering aan de deur)

Pluspunten

super snel en goede prijs

Pluspunten

Alles top

geen

Pluspunten

De 2 leveringen gebeurden zoals voorzien

B-post zou echter leveren tussen 8 en 16 uur: 1 omslag werd in de brievenbus gedropt door de postbode via zijn dagelijkse ronde. De 2e omslag stak na 16 uur in de brievenbus, opnieuw zonder dat de bezorger aanbelde. Ondertussen heb ik echter mijn huis niet durven verlaten. B-post respecteert de eigen afspraken duidelijk niet, waarin gezegd wordt dat er een bericht van aanbieding wordt achter gelaten wanneer de bestemmeling niet thuis is; zij droppen gewoon de leveringen in de bus zonder aan te bellen

Pluspunten

Super snelle levering en straffe prijzen en goede dienst naverkoop.

Pluspunten

Ongelooflijk snel. Na amper 11u, afgehaald bij BPost op een zaterdag!, reeds in bezit van mijn SSD.

Pluspunten

Snelheid, opvolging, vriendelijkheid aan de telefoon.

Pluspunten

Goeie service, ruim aanbod

Pluspunten

Duidelijke, directe website!

Sommige schijven/merken zitten soms niet in aanbod.

Pluspunten

Snelheid van levering. Aantrekkelijke prijs van de Sandisk SSD.

Pluspunten

Ultra Snel in Levering

Opletten met prijzen ten opzichte van Duitsland (zie idealo.de)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs

assortiment pci expres