Pluspunten

Vlugge levering en past precies!!!

Pluspunten

Heel snelle levering, goede prijs-kwaliteitsverhouding, goede service, zeer makkelijk om te kunnen bestellen op de site, zeer makkelijk om terug te vinden op de site wat je zoekt.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke informatie, goed product tegen een goede prijs.

Pluspunten

zeer goede behandeling

Pluspunten

Het was op tijd geleverd, want ik had het dringend nodig voor school.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gratis en Snelle levering

Duidelijk gebruikt statief. Beschadigingen aan metaal en plastiek Geen tijd om hier melding van te maken aangezien ik hem onmiddellijk nodig had

Pluspunten

Volgende dag direct afgeleverd, en waar ik uitging van 16:00 kon ik het pakketje al om 11:00 afhalen. Goede ervaring!

Pluspunten

Vlotte bestelling en snelle & correcte afhandeling !!

Pluspunten

Scherpe prijs, supersnelle levering

Doos niet verzegeld.

Pluspunten

snelheid van levering

twee bestellingen in twee aparte dozen. het moet toch mogelijk zijn deze in één doos te steken ?

Pluspunten

Vlotte levering, goed verpakt.

Tot nu zie ik geen mogelijkheid om het aangekochte product te beoordelen.

Pluspunten

snel, kwaliteit

Pluspunten

snel, stipt en heel correct

geen

Pluspunten

Dit is helemaal netjes bezorgd binnen de afgesproken termijn, niets op aan te merken. Voor mij is dit statief van Vanguard het eerste 'tweedekansje' dat ik aankoop. Dat is me prima bevallen, een mooi meegenomen korting zeg maar. Over het product zelf: de Vanguard is voor de prijs die ik heb betaald een prima statief om als gevorderd amateur mee te oefenen. Ik kan er moeiteloos een zware Canon reflex (2 kg met lens) op monteren en behoud alle stabiliteit.

Pluspunten

Stevige sluitsystemen Vederlicht Ingebouwd waterpasje Snel geleverd

Pluspunten

Ik was op zoek naar een monopod. Omdat wij wandelaar zijn kwam ik bij wandelstokken waar ik mijn camera op kon plaatsen en zo foto's kon nemen was dit zeer interessant . Twee vliegen in één klap. Fantastisch . Ik kan nu twee hobby's combineren.

Pluspunten

Vrijdagavond statief besteld, zaterdagochtend al in huis! Top

Pluspunten

Levering Beschrijving item Service Order flow

Pluspunten

Snelle levering maar helaas slechts 1 van de 2 pakketten. DIt was echter niet coolblue zijn schuld, maar ze volgden dit wel snel op. 1 dag later was het andere pakketje er ook. Topservice

Pluspunten

Het is allemaal heel duidelijk aangegeven: gewicht, draaggewicht hoogte van het statief en de diverse mogelijkheden.Even nadenken waarvoor je het statief eigenlijk gaat gebruiken en je kan beginnen kieze. En jawel: keuze genoeg!

Niet overal staat duidelijk aangegeven of het een aluminium of carbonstatief betreft. Maar goed na even zoeken vindt ge dit wel.

Pluspunten

zeer snelle levering. het bestelde artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen