Pluspunten

Niets dan positief. Bezorgers waren heel vriendelijk en zorgden voor de nodige uitleg. Verpakking meegenomen. Perfecte service.

Pluspunten

Super tevreden! service en vriendelijkheid van de bezorgers zijn top! Alles mooi geïnstalleerd en opgeruimd.

Pluspunten

Top vandaag bestelt morgen in huis en geplaatst beter kan niet

Geen opmerking

Pluspunten

Alles perfect verlopen, bestelling, info via track& tracé, levering,... Matthias & Bjorn hebben dat super gedaan, heel vriendelijke en snelle werkers. Op mum van tijd stond de koelkast in m'n keuken. Deze mannen werkten echt als een team.

Pluspunten

Snelle levering en installatie.

Pluspunten

Zeer mooie side by side koelkast. Ik vreesde dat de diepvries te klein zou zijn maar deze is verbazend groter dan het lijkt. Zoveel fris water je maar wilt zonder het kopen van flessen. Deze is zeker een aanrader. Levering zoals afgesproken, ophalen van de oude toestel moest niet bij levering, zeker ook een pluspunt zodat we de tijd hadden om alles over te laden. 3 dagen later werd deze zoals afgesproken weer opgehaald. TOP SERVICE

Pluspunten

Zeer snelle levering (daags na bestelling!), met precieze indicatie van het uur van levering. Bij mij kon het toestel onverwacht een uurtje eerder gebracht worden. Ik werd opgebeld om te vragen of dat oké was. Mijn koelkast werd met zorg binnengedragen en uitgepakt. De leveranciers stelden het toestel voor mij in (standaardinstellingen of desgewenst afwijkende instellingen). Daarmee was het meteen gebruiksklaar.

Pluspunten

Makkelijk filteren en vergelijken. Duidelijk productinformatie, veel reviews

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle levering personeel schopt op de gloednieuwe koelkast !!!!

2 mannen komen de koelkast leveren , ze zijn beleefd. Ik dacht, dit is ok. Op een bepaald moment begint één dan de mannen op de koelkast te schoppen !!!! niet hard welliswaar, maar dit moest volgens hen om da statische electriciteit van de koelkast te verwijderen. ok de andere medewerker schopt op zijn beurt tegen de koelkast "om de statische stroom te verwijderen" klinkt het. in eerste instantie had ik niets opgemerkt aan de koelkast. deze moest na de levering nog even uit de nis worden gehaald om de stekkers te verplaatsen . toen bleken er deuken in de zijkant van de koelkast te zitten !!!!! toen pas wist ik dat deze deuken afkomstig moesten zijn van de schoppen van de medewerkers.

Pluspunten

perfect en zeer vriendelijk leverancier

geen

Pluspunten

levering zoals beloofd , koelkasten voldoen aan de verwachtingen zowel Bosh als Smeg vriendelijk en behulpzaam personeel

Pluspunten

Pluspunten

iedeal koelkast voor de camping, koelhouden van dranken (blikjes) en fruit en vlees zeer degelijke prijs en zeer goede kwaliteit, snelle levering na bestelling om 22 u 's avonds stond de koelkast dag later al op de stoep om 9.30u dank aan B-Post.

onderhoudboekje eens proberen ook franse tekst bij te voegen aub

Pluspunten

Heel tevreden, geleverd en geplaatst op het afgesproken tijdstip. Zeer stipt, correct en vriendelijk. Tegenwoordig lijkt het normaal dat alles de dag erna reeds geleverd wordt maar dat is zeker niet evident. Er moet daarvoor een prima organisatie en dito personeel achter zitten. Top service! Dank u wel!

niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service van de klantendienst, enorm behulpzaam, snelle en duidelijke informatiemails.

Er was wat misgelopen met de levering van de koelkast. Dit is zeer snel opgelost door een andere op te sturen en die had ik al binnen de 24 uur. Geweldig opgeslost! Dus betere communicatie met de transportdienst of beter nazicht van mogelijkheden?

Pluspunten

- stil - makkelijk te bedienen - mooie looks - zeer snel geleverd

Pluspunten

Supersnelle en vriendelijke levering. TOP ervaring!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

??????

Klachten naar aanleiding van eigen fout mogen even snel afgehandeld worden als een normale levering! Al 10 tal belachelijke mails en sms en gekregen terwijl dat produkt nog steeds niet geleverd is zoals contractueel voorzien. Slecht 1x bevestiging opname klacht op eigen aandringen. Een schande voor een hoogaangeschreven firma zoals Coolblue.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte afwerking van de bestelling. Levering mooi op tijd volgens afspraak.

Volgens afspraak zou normaal ook de oude koelkast terug meegenomen worden, want niet gebeurd is. Nochtans stond deze klaar aan de deur maar de diegene die leverden zeiden dat dit niet hun taak was om oude koelkasten terug mee te nemen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product

Frigo werd voor de garagepoort gezet. Volgens website en de bestelbon moest hij op de plaats gezet worden en moest de verpakking meegenomen worden. Dit is niet gebeurd. De transportfirma heeft hun "duivel" laten staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede info op site

Er ontbreken vijzen in de koelkast (montage)

Pluspunten

Is geluidloos Aanrader Genoeg ruimte