Pluspunten
Fantastische hulp gehad via chat tijdens de bestelling. Medewerker wist al mijn vragen duidelijk te beantwoorden, zodat ik exact dat heb kunnen aankopen wat ik wenste.
's Middags besteld, volgende morgen om 9 uur geleverd.
Verbeterpunten1) Het lijkt mij een goed idee om uw site bij de specificaties van het extern geheugen te melden hoe groot de SD-kaart maximaal mag zijn. Ik heb een 32GB aangeschaft, omdat dit in het pack van de tablet werd aangeboden. Toen ik de gebruiksaanwijzing las zag ik dat een maximale capaciteit van 128GB mogelijk was. Als ik dat geweten had, dan had ik zeker een grotere SD-kaart gekocht dan die van 32 GB.
2) Ik vond twee Samsung Galaxy Tab S2 8 inch tablets met dezelfde specificaties op jullie site (de SM-T713NZKELUX en de SM-T713NZKEPHN) de laatste was echter 50 euro duurder. Ik heb aan uw medewerker via chat gevraagd of er verschillen waren tussen de twee, maar hij meldde me dat het om dezelfde tablet ging. Dit is heel verwarrend en heel jammer voor de klant die alleen de duurdere op uw site ziet. Inmiddels is de duurdere van jullie website verdwenen.
3) Jammer vind ik dat jullie zelf aangeven welke producten je kunt vergelijken en dat de klant niet zelf producten naast elkaar kan houden.