Pluspunten

Een vaste telefoon. Waar heb je het voor nodig... ? -bereikbaarheid moeder en schoon moeder *sigh* -je wilt je (nu nog) 5yo makkelijk laten bellen naar bovengenoemde ^^ -je wilt de hulpdiensten makkelijk bereiken, zeker ook door de 5yo -je wilt dat het "ding" wat mooi oogt. je snapt dat het geen smartphone is, maar je wilt het ook niet zien staan als een baksteen in je salon Daar voldoet het allemaal aan! -moeder en schoonmoeder vinden ons vlot (niet zeker of het nu bij pos of verbeterpunten hoort maar ach..) -De 5yo belt vlot bovengenoemde, zonder hulp van moeder of vader -die hulpdiensten hebben we gelukkig nog niet nodig gehad -Het design is super. Menig bezoeker vroeg me of het een nieuwe speaker was :-)

-zie de positieve punten wat betreft bereikbaarheid moeder en schoonmoeder -Het design is zo mooi dat het mss iets te smal is voor dikkere vingers, 5yo vingertjes,.. je leert het wel en die 5yo wordt groter

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer snelle levering zoals beloofd. Mooi en handig telefoontoestel van Panasonic.

Jammer dat er een toestel bestemd voor de Nederlandse markt werd gestuurd dat door het type stekker niet bruikbaar is in België. De klantendienst van Coolblue scoort zeer ondermaats want toen ik hen belde i.v.m. het probleem werd dit ongeloofwaardig onthaald. Na veel tijd en energie verloren te hebben met de klantendienst (1 telefoon, 3 mails) die m.i. zeer amateuristisch werkt, werd er me een bon van 10 euro als commerciële geste opgestuurd.

Pluspunten

Snelle en gratis levering, ook voor kleine aankoopbedragen. Gunstige prijzen. Geen problemen om iets om te ruilen.

De track en trace van Bpost heeft weinig nut:meestal is het pakje al geleverd terwijl het op de website van Bpost nog als "in behandeling" staat vermeld. Coolblue werkt blijkbaar te snel voor Bpost ;) .

Pluspunten

Gemakkelijk in gebruik Zeer goede handleiding In een mum van tijd zitten al je contacten in telefoonboek en direct te delen met de andere handsets Leuk zijn de vip instellingen Zeker een heel goede koop die heel gemakkelijk is in gebruik

Pluspunten

Duidelijke website Super snelle en efficiënte levering Top

Nihil

Pluspunten

vlotte levering, niks aan te merken

bij de bestelde telefoon zat een telefoonstekker die niet op mijn stekkerdoos past, had er gelukkig zelf nog een andere

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed gestructureerd en overzichtelijke web-site. s'avonds rond 19:00 uur besteld & s'morgens om 9:00 uur stond de postbode met het pakje aan de deur. Gewoon prima.

Uitgebreidere zoekmogelijkheden op de site, De weergegeven mogelijkheden van de producten zijn niet altijd correct. De handleiding was enkel in Engels bij het product. Wij hebben niet via telefooncenter besteld, maar wel via de web-site.

Pluspunten

Snelle en vlotte bezorging!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service Overzichtelijke website Opvolging bestelling zeer duidelijk